Reklama

Reklama

Kriminálna dráma mapujúca každodennú prácu parížskej polície, konkrétne jej špeciálnej jednotky na ochranu mladistvých. Odhaľovanie prípadov zanedbania povinnej starostlivosti, vyhľadávanie a ochrana detí vystavených agresii či týraniu zo strany rodičov, sociálna prevencia, pomoc matkám v hmotnej núdzi, ale i výsluchy osôb podozrivých z pohlavného zneužívania detí a odhaľovanie detskej pornografie. Toto je rutina desiatok policajných dôstojníkov, mužov i žien, ktorí sa snažia zabrániť tým najťažším zločinom spáchaných na bezbranných. Ako sa vôbec dá zvládať takéto psychicky náročné zamestnanie a oddeľovať pracovné a osobné problémy, ktoré spolu často súvisia? Realistický pohľad, svieže tempo a aktuálnosť témy, ktorá bez ostychu a prikrášľovania pomenúva veci pravým menom. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Zaujímavosti (3)

  • Filmovanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v metropole Paríž. (MikaelSVK)
  • Plněné sušenky „Pepito“, které si Mathieu (Nicolas Duvauchelle) vyžádal během svého pobytu v nemocnici, v České republice prodával výrobce Opavia pod komerčním názvem „Diskito - hvězdičky“ a následně jej odprodal výrobci Mondeléz, který je od roku 2019 prodával pod komerčním názvem „Milka ChocoMinis“. (kukkik)
  • Mellisa (Maïwenn Le Besco) používá fotoaparát Leica M8. Pořizovací cena přístroje se v době uvedení filmu pohybovala okolo 130 000 Kč. (Saur.us)

Reklama

Reklama