Reklama

Reklama

Big Time Rush

(seriál)
USA, (2009–2013), 29 h 7 min (Minutáž: 23–48 min)

Tvorcovia:

Scott Fellows

Hrajú:

Kendall Schmidt, James Maslow, Carlos PenaVega, Logan Henderson, Ciara Bravo, Stephen Kramer Glickman, Tanya Chisholm, Erin Sanders, Spencer Locke (viac)
(ďalšie profesie)

Série(4) / Epizódy(69)

Když hokejisté z Minnesoty Kendall Knight, Carlos Gracia, Logan Mitchel a James Diamond zjistí, že slavný producent Gustavo Rocque je v jejich městě a pořádá konkurs na nové hvězdy, hned se jim změní život. Kluci přijedou na konkurs a moc neprojdou. Po asi jednom dni přijede ke Kendallovi domů Gustavo i s jeho partnerkou Kelly, aby mu oznámili, že byl vybrán. Jenže Kendallovi se to nelíbí, jeho velkým snem je být hokejovým hráčem. Bohužel Kendall řekne, že tuhle nabídku nepříjmá. Gustavo je z toho špatný, ale odejde pryč. Kelly Kendallovi předá vizitku s jejím telefonním číslem, kdyby si to náhodou rozmyslel. Ostatní kluci ho stále nutí, aby Gustavovi zavolal. Nakonec Kendall dá na radu kluků, a zavolá Gustavovi, jenže má podmínku. Musí sebou vzít i kluky. Gustavo neví, co má říct, ale chce Kendalla, takže příjmá kluky i s Kendallovou maminkou a sestrou Katie do Los Angeles. Klukům se hned obrátí život o 180 stupňů. Získají nové kamarády, zkušenosti. Postupem času se z nich stávají opravdové hvězdy. Prožijí spoustu zábavy, i zklamání. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Zaujímavosti (11)

  • Pilotný diel sa v pôvodnej zostave začal natáčať už v roku 2007. Po prestávke sa začiatkom roka 2009 začalo natáčať znova. Natáčalo sa od úplného začiatku, avšak už v súčasnej zostave. Pilotný diel Big Time Audition mal premiéru v novembri 2009 a jeho úlohou bolo propagovať nový seriál. Oficiálna premiéra seriálu je preto datovaná až na január 2010. (Majky28)
  • V pôvodnej zostave (Curt Hansen, James MaslowCarlos Pena Logan Henderson) bol natočený len pilotný diel, potom bolo natáčanie prerušené. Produkcia sa však rozhodla pôvodného lídra skupiny (Curta Hansena) vymeniť, pretože bol od ostatných o pár rokov starší. Taktiež im prekážalo, že jeho hlas znel rovnako ako hlas Jamesa Maslowa. Prebehol nový kasting a rolu lídra skupiny získal Kendall Schmidt. Curt Hansen si aj napriek tomu v seriáli zahral, a to speváka Daka Zevona. (Majky28)
  • V poslednej časti seriálu s názvom "Big Time Dreams" je pri odovzdávaní cien vidieť, že na fotke na veľkoplošnej obrazovke je Justin Bieber, no v českom dabingu sa hovorí o Justinovi Timberlakeovi. (Majky28)
  • V poslednej časti seriálu Big Time Dreams (séria 4, epizóda 12) hrá Carlosovu (Carlos PenaVega) novú priateľku Alexu (Alexa PenaVega) jeho skutočná manželka. (Majky28)
  • Všetci štyria členovia skupiny používajú v seriáli svoje skutočné prvé mená. Ich stredné mená a priezviská sú seriálové. (Majky28)
  • Loganovo pravé jméno je Hortense. Na Logana ho přejmenovala Jamesova matka Brooke, protože se jí nelíbilo. (Berlea)
  • Ve 2. epizodě 3. série dabule postavu Katie Knight (Ciara Bravo) v první polovině epizody jiná osoba, než ve zbylé části dílu. (lardko)

Reklama

Reklama