Reklama

Reklama

Dôstojník losangeleskej polície Paul Cutler (Gabriel Macht) je prvotriedny expert na taktické operácie a boj s terorizmom, takže je logickou voľbou na školiteľa detroitského S.W.A.T.-tímu o najmodernejších spôsoboch oslobodzovania rukojemníkov. Jeho noví kolegovia síce spočiatku nie sú veľmi nadšení drsnými spôsobmi svojho dočasného parťáka a šéfa v jednej osobe, no keďže popri tvrdom tréningu sa majú riadne čo obracať aj v teréne pri skutočných prípadoch, postupne nadaný taktik Paul si postupne, krôčik po krôčiku, získava ich rešpekt. Nanešťastie sa však všetko nezávideniahodne zamotá, keď sa jedna misia skončí tým najhorším predstaviteľným spôsobom... Smrťou mladej rukojemníčky. Ukáže sa totiž, že zabitá žena bola milenkou muža, ktorý ju (naoko) použil ako živý štít - profesionálneho vládneho zabijaka Waltera Hatcha (Robert Patrick), ktorý im vzápätí vyhlási vojnu. Za týchto okolností je naozaj každá rada drahá, pretože mŕtvych stále pribúda... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (125)

Naki 

všetky recenzie používateľa

Slabý pokus o akční film. Když má film v názvu S.W.A.T., každý by čekal, že tam bude akce až nadhlavu. Tenhle se ale bohužel více zabívá osobním životem Paula, což není vůbec zajímavé a tým plný chlapů ve mě vzbudil maximálně pocit, že tvůrci si stále myslí, že ženy jsou méně cenné. Kristanna Loken tam byla na tak dlouhou dobu, aby ji tvůrci akorát mohli dát do titulků a použít jako lákadlo, jinak naprosto zbytečné vystoupení. Nic moc pocit si neodnáším.. příště budu víc opatrná při výběru filmu. ()

johnymdoe 

všetky recenzie používateľa

Kdyby na konec neumřelo půl týmu a druhá se nenechala zajmout tak určitě tři hvězdy..ale mě už to prostě sejří! Jinak herci hráli dobře..ale úplné dementnosti které scénárista vymýšlel mě nehorázně iritovaly... Ps.:přesto že se nechali postřílet nebo zajmout tak jim certifikaci (naprosto neschopným hovadům) dal a do toho všudy přítomný hiphaphop (v Detroitu) :-D ...takže poslední minutu filmu už jsem se jen smál ). No nemám slov... Jen pro milovníky velkých zbraní, velkých prsou a siláckých keců..40% ()

Reklama

Expendable 

všetky recenzie používateľa

Když jsem si film pustil, nečekal jsem, že mě tak dostane. Kamera, herci, střihy a skvělá akce. Také zajímavý příběh s tématikou certifikovat tým v Detroitu a s konečnou podpásovkou ala debil, který si zasedne na šéfa týmu. Swat jedna se mi moc nelíbil, ale Swat pod palbou mě se mi opravdu dost líbil a na to, že to je videofilm, kde není znát nižší rozpočet, tak dávám hvězdičku navíc. ()

Kaka 

všetky recenzie používateľa

Kristannu Loken v úvodních titulcích je opravdu zábavné sledovat. Jedná se pouze a jedině o lákadlo. Ve filmu je asi tak 30 vteřin a to navíc skoro není ani poznat. Potenciál celkově značně nedotažený. Tématika dobrá, několik kvalitních záběrů a střihů, nicméně jinak je to plytké až hanba. Slabá akce, nevýrazní hrdinové. Klasické béčko. V rámci rozpočtu solidní podívaná, ale vyšší ambice rozhodně ne. ()

Cocacolix odpad!

všetky recenzie používateľa

Přestože jsem se na to koukal se záměrem pořádně se nasmát, tohle je až moc špatný. Nasmál jsem se sice dost, ale wtf momentů je tady až přespířiliš. Jedno pozitivum bych ale našel. Je to jeden z prvních filmů kde se vyskytuje mnou milovaná puška Bushmaster ACR (s kolimátorem obráceně a pouze s jedním zásobníkem, aby se dala dramaticky odhodit - lol ) ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Detroitu ve státě Michigan v USA. (noelcoward73)
  • Scenáristi Randy Walker, Michael Albanese a Ed Arneson kedysi slúžili vo SWAT tíme losagelského policajného zboru. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama