Reklama

Reklama

VOD (1)

Profesionálny vymáhač vyšetruje trúfalú lúpež, ku ktorej došlo počas pokrovej hry prebiehajúcej pod záštitou mafie a so značnými vkladmi. Najvyšší mafiánsky boss je podnietený skutočnosťou, že za celkový kolaps ekonomiky podsvetia sú zodpovední traja podradní zlodejíčkovia, a chce ich vidieť za ich zločin pykať. Najme preto obávaného nájomného zabijaka Jackieho Cogana (Brad Pitt). Čím bližšie sa však Cogan dostáva k svojmu cieľu, tým viac mu zdarné dokončenie misie komplikuje opilecký nájomný vrah, ktorý už je dávno za zenitom, neschopní gangstri a playboyský uvádzač onej nešťastnej hry ... (TV Dajto)

(viac)

Videá (29)

Trailer 1

Recenzie (448)

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Až mne jednou vychytrale napadne obrat gangstery o jejich poctivě nakradený majetek, tak si na to rozhodně najmu upovídaného feťáka a rozhazovačného týpka. Samozřejmě pouze v případě, že už mne nebaví celistvost mých žeber, uzavřenost krevního oběhu, návštěvy u zubaře a tak nějak toužím v poklidu si poležet v chladícím boxu na pitevně. Kdybych snad chtěl přežít, tak mi nezbyde, než se poučit z tohoto snímku, který sice rozhodně není žádným scénáristickým zázrakem, ale jistou stylovost mu nelze upřít. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $15miliónovTržby USA $15,026,056Tržby Celosvetovo $37,930,465Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,143,431 //počet predaných kusov 59,960Tržby za predaj DVD v USA $1,656,082 //počet predaných kusov 115,729║ až na jednu výbornú scénu, kde ide o dosť dobre spracovanú likvidáciu, je to len plné zbytočných kecov a až zbytočne na silu prepchané nadávkami, dej jednoduchý a ku koncu to už takmer uspí /40%/ ()

Reklama

Happens 

všetky recenzie používateľa

Komentář od "Lima" mi bere slova z úst (""Já žiju v Americe. A v Americe jsi na všechno sám. Amerika není země, je to jen byznys. A teď mi kurva zaplať."___Nevím, jak se tohle poslouchá neo-liberálům, ale tyhle věty bych tesal do kamene...."). Tak elegantně charismatický film nabitý přesnými dialogy a nenucenou akcí, já se jen divím hodnocení (chybí lidem love story, nebo zrady z vášně, krutý příběh neodlučitelného přátelství, nepochopení rozervané duše?..mně ne). Za mě 85%. ()

6thSun 

všetky recenzie používateľa

Objektivně je to na tři lepší hvězdy, ale mám dva zásadní důvody, proč dám o jednu víc: 1. Za Brada Pitta, jehož vidím daleko raději v roli gangstera než např. v nějakým akademickým Moneyballu. 2. Za Jamese Gandolfiniho, jenž tady v podstatě hraje Tonyho Soprana v důchodu a já si díky tomu uvědomil, jak moc mi dnes chybí nějaký podobný seriál a podobně geniální herecký výkon, jaký předváděl právě v legendárních Sopranech (Buscemi mu v Boardwalk Empire nesahá ani po malíčky). 75% ()

Madsbender 

všetky recenzie používateľa

Podivná, neuveriteľne nudná, takmer poloartová žánrovka s istým puncom autentickosti, pretkaná správami o ekonomickej situácii za veľkou mlákou a prejavmi politikov v rádiách a televízii, točiaca sa okolo lúpeže v herni, dvoch debilov, jednej "veverky", miestnej mafie a jedného nájomného zabijaka. "Amerika nie je národ, je to len biznis". A to je bohužiaľ aj tento film, len honoráre a čistá filmárska prácička, ktorá vás však dokonale unudí na smrť. ()

Galéria (49)

Zaujímavosti (10)

  • Ve scéně, kdy Jackie Cogan (Brad Pitt) vraždí Markieho Trattmana (Ray Liotta), je ve zpomaleném záběru zřetelně vidět, že vystřelené nábojnice jsou ze slepých nábojů. (HectorHagman)
  • V scéne, kde Mickey (James Gandolfini) a Jackie (Brad Pitt) pijú spoločne v bare, vypije Mickey svoj pohár s pivom do dna, no v ďalšej scéne je do polovice plný. (Crybaby)

Súvisiace novinky

Pittův Cogan nabírá posily

Pittův Cogan nabírá posily

11.01.2011

Produkce krimikomedie Cogan´s Trade, díky které opět spojí síly Brad Pitt a scénárista a režisér Andrew Dominik (natočili spolu Zabití Jesseho Jamese bla-bla), začíná lákat další zvučná jména. Prvním… (viac)

Reklama

Reklama