Reklama

Reklama

VOD (1)

Uplynul rok od jarnej párty v Lake Victoria a krvilačné rybičky so zubami ostrými ako nože opäť pocítili hlad. Húfne sa vydali na dlhú plavbu proti prúdu, ktorej cieľom je nedávno otvorený vodný park Big Wet. Začiatkom leta bude plný krásnych dievčat v bikinách a vyšportovaných svalovcov, ktorí sa budú nadšene vrhať do vody, aby vyskúšali všetky atrakcie a užili si ohromnú zábavu. Na túto letnú pohodu dozerá osobne legendárny David Hasselhoff spolu so sexi plavčíčkami, ktoré sú však väčšmi sexi než plavkyne. Návštevníci aquaparku však netušia, že vo vode ich čaká adrenalínový zážitok, aký by si nedokázali predstaviť ani v tých najdesivejších snoch. Čaká ich totiž boj na život a na smrť! Pod vodnou hladinou na nich číhajú tisícky tých najzúrivejších a najkrvilačnejších piraní, ktoré dychtia po ich mäse a krvi a brúsia si zuby pred veľkou hostinou. Kto zachráni bezradných dovolenkárov a zastaví tieto neľútostné príšery, ktoré terorizujú návštevníkov aquaparku? Bude to neohrozený David Hasselhoff? Dajte sa prekvapiť a zažite viac akcie, zábavy ale aj strachu než v predchádzajúcich dvoch príbehoch filmovej série. (TV JOJ)

(viac)

Videá (28)

Trailer 1

Recenzie (412)

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Vicemene stejny jako prvni dil, coz se ale ostatne dalo cekat. Opet vetsinu casu vyplnujou parici pubertaci a spousta zaberu na zensky v mini plavkach a ke konci tu je tak 10 minutovej masakr. Ono to ani nijak zvlast nevadi, film utece docela svizne a nudit se nebudete, pirani vykukujou odnekud kazdou chvily, ale ty jatka si reziser pochopitelne nechal az na konec. A jatka to jsou fakt fajnovy, vsude se valej kusy tel a krev caka na vsechny strany. Ale je fakt, ze misty uz to spada az moc do komedie a je videt, jak se reziser desne snazi udelat nejakou kultovku a tak tam neustale cpe nejaky uchylacky sceny, jejichz vrcholem jsou vystupy Hasselhoffa, kterej si dela brutalne srandu ze svy nejslavnejsi role. Takze ja se ve vysledku docela bavil, oproti minulymu dilu zadnej velkej kvalitativni rozdil nevidim a tak nemam duvod nedat 3*. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Nepamätáš si ma z Baywatchu? A čo Knight Rider? Anakonda 3?“ To, čo David Hasselhoff predvádza, je na hrane (samo)paródie a dojemného retra (v skutočnosti nehrá až takú sviňu, ako sa na začiatku zdá). Ako človek, ktorý vyrastal na jeho seriáloch, musím priznať, že keď sa vrhol na záchrannú akciu, zvlhli mi oči dojatím. Vážne. Samozrejme, nemá to veľa spoločného s kvalitne stráveným filmovým časom (a nemyslím to tak povýšenecky, ako to znie) a režisér to rozhodne veľakrát až zbytočne preháňa (prdiaca mŕtva krava, piraňa vo vagíne a následne na penise, masturbácia v bazéne). Ale tak inak celkom švanda. ()

Reklama

MikaelSVK 

všetky recenzie používateľa

WTF?! Tak toto bola fakt sila! Už prvý diel, na ktorý tento film nadväzuje bol v podstate blbosť, ale pekne premyslená a s príjemným hereckým obsadením a kľudne sa na to dalo pozerať aj za triezva či bez použitia omamných látok. Ale toto?! Tvorcovia musia mať asi papiere na hlavu a ak nemajú tak by im ich niekto mal prideliť... Prvá polovica by ešte ako tak stála aj za 2**, ale to čo sa začalo odohrávať v druhej časti to neviem ani popísať... Dokázal som na premôcť a pretrpel som to až po záverečné titulky, ktoré mohli ostať radšej v klasickom štýle "čierne na bielom" resp. opačne, lebo to už bol fakt vrchol stupidnej demencie... Ísť na takýto film do kina, tak pýtam späť peniaze za lístok! ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $5miliónovTržby USA $376,512Tržby Celosvetovo $8,493,728Tržby za predaj DVD v USA $412,622 //počet predaných kusov ║ jednoduché béčko ako hrom, ktoré až moc na silu chce byť zábavné, Hasselhoff újde pobaví, pokračovanie ktoré chce dokázať že má na viac nahoty než predchodca, že sa nebojí krvi, či farbiva, ale o nejaké napätie či atmosféru to ani neškrkne /20%/ ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

"Josh si uříznul penis, protože něco vylezlo z mé vagíny." Nelidsky dokonalý David Hasselhoff jako garant zábavy pro druhou polovinu filmu. Ale teď vážně, první díl před dvěma lety byl patřičně hororový, krvavý a místy krutě směšný. Tady je všeho hodně slabá polovina. Příště již prosím nechte Piraně napokoji. PS: Odečtu-li závěrečné titulky a bonusy ve formě např. nepovedených záběrů v nich obsažené tak film trvá 71 minut. ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (7)

  • Hoci sa dej filmu odohráva v Arizone, tak celé filmovanie prebiehalo v americkom štáte Severná Karolína. (MikaelSVK)
  • Film byl časopisem Cinema označen za jeden z nejhorších snímků roku 2012. (*Elfík*)
  • V době uvedení byla vydána hra na motivy tohoto filmu, která byla určena pro mobilní zařízení. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama