Reklama

Reklama

Life Cycles

Trailer
Dokumentárny / Športový
Kanada, 2010, 47 min

Videá (1)

Trailer

Recenzie (85)

esopesokeso 

všetky recenzie používateľa

Pekný vizuálný zážitok s kvalitnou hudbou.To je za 5 hviezd.Chcelo to ešte viac kaskadérskych kúskov a menej zbztočného kecania.Vadilo mi tam tie pseudofilozofické monology, že bycikel je ten najúžasnejší vynález v historii ľudstva...Nabralo to spád akoby novodobých indiánských múdier, ktoré mi nedávajú žiaden hlbší zmysel. ()

triatlet 

všetky recenzie používateľa

Expediční kamera - kino Dukla : pestrobarevná mozaikovitá koláž reklamního charakteru opěvuje kolo o něco atraktivněji než Jan Kollár v sonetu ze sbírky Slávy dcera. V druhé polovině se cyklomotiv částečně prolíná s ekologickou myšlenkou filosofického podtextu. ()

Reklama

tarponko 

všetky recenzie používateľa

Pekný dokument s fakt prenádhernými zábermi a scenériami. Čo mi však trochu vadilo boli v niektorých prípadoch spomalené zábery a miestami som sa aj nudil. No nič to neuberie na nádhere a na filmovom zážitku či už pre niekoho kto ide na bicykli občas do obchodu alebo pre niekoho kto sa v oblasti bikov pohybuje dlhšiu dobu. Príjemná, dych berúca oddychovka :) ()

rekkky 

všetky recenzie používateľa

Life Cycles offers mind blowing scenarious, which are supposed to creat perfect composition for bicycle. Audio and video are together creating astonishing view of the fact, what is possible to experience on two wheels even if it is of cource technically very complicated machine with special components. Obviously makers of this documentary really knew what they are doing and in the end they made proper good job with a delicious result of this perfect document. ()

fructic 

všetky recenzie používateľa

Sice to nebyla žádná exhibice nejlepších bikerů, kteří by ukázali své "the best of...", a nešlo vlastně ani tak o to ježdění na kole, jak jsem čekal, ale za to mě tento film překvapil neuvěřitelnými záběry. Filmařský tým moc dobře věděl, jak a čím zaujmout diváka a to nejen diváka "bikera", ale i obyčejné lidi, kteří zůstanou s úžasem hledět na ty parádní snímky zkombinované s efekty. Těm, kteří byli zklamáni tím, že si neužili schopností pravých bikerů, doporučuji shlédnout sérii New World Disorder a ROAM. Já jsem si osobně podívanou moc užil. ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (1)

  • Na rozdiel od ostatných mountainbikeových filmov bolo k Life Cycles špeciálne skomponovaných sedem skladieb, vďaka ktorým sa mohli jednotlivé sekcie upraviť presne ako bolo zapotreby. (Eoin)

Reklama

Reklama