Reklama

Reklama

Tisíc a jedna noc

(seriál)
  • Česko Tisíc a jedna noc (viac)
Telenovela / Dráma / Romantický
Turecko, (2006–2009), 117 h 26 min (Minutáž: 68–104 min)

Réžia:

Kudret Sabancı

Kamera:

Tolga Çetin

Hrajú:

Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Tardu Flordun, Ceyda Düvenci, Metin Çekmez, Tomris Incer, Ergün Demir, Hazal Gürel, Sennur Kaya, Ahu Sungur (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(90)

Obsahy(1)

Talentovaná architektka Šeherezáda, matka päťročneho chlapca, ktorý má leukémiu a potrebuje urgentnú pomoc spočivajúcu vo finančne veľmi náročnej operácii, potrebuje na zachranu syna peniaze. Onur Aksal, majiteľ spoločnosti, kde Šeherezáda pracuje, je ochotný požičať jej peniaze len pod podmienkou, že s ním strávi noc. Od tej chvile stále viac túži po jej prítomnosti. Zdvojnásobuje svoju ponuku a ako protihodnotu žiada ďalšiu spoločnú noc. Šeherezáda znechutená jeho návrhom pokúša sa najsť si inú prácu, ale osud všetko komplikuje... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (772)

A_FISH odpad!

všetky recenzie používateľa

Talentovaná architektka Šeherezáda, matka päťročneho chlapca, ktorý má leukémiu a potrebuje urgentnú pomoc spočivajúcu vo finančne veľmi náročnej operácii, potrebuje na zachranu syna peniaze. Onur Aksal, majiteľ spoločnosti, kde Šeherezáda pracuje, je ochotný požičať jej peniaze len pod podmienkou, že s ním strávi noc. Od tej chvile stále viac túži po jej prítomnosti. Zdvojnásobuje svoju ponuku a ako protihodnotu žiada ďalšiu spoločnú noc. Šeherezáda znechutená jeho návrhom pokúša sa najsť si inú prácu, ale osud všetko komplikuje... a taky jí zomrel manžel :´-( ()

frashmaker 

všetky recenzie používateľa

Docela mne překvapila ta bezbřehá touha spousty registrovaných uživatelů přijít sem a narvat tomu odpad. Jo... je to zlo nejzlejší... Každý druhý díl někdo potratí nebo se s někym rozejde, a nebo někdo umře či ho zatknou. Je to nahuštěný jak sardinky, ale čouhá z toho asi ta typická turecká nátura a o to je to si myslím docela obohacující. Hlavně po tech 150ti telenovelách z Jižní Ameriky, ze kterých nám už ti naši důchodci začínali pomalu blbnout.... ()

Reklama

Kimon

všetky recenzie používateľa

Óóó, díky TV Novo, opět dokazuješ, že nejsi hodna mého diváckého času. Nyní už na TV Nova sleduji pouze události v hlavním večerním čase, i když i v tomto případě občas uvažuji o odchodu. Tedy, k definitivnímu odchodu od obrazovky TV Nova. 180 dílů srdceryvných scén a přitroublých dialogů, toť krůček k definitivnímu exitu kulturního cítění duchem prostého TV nováka.. Gratuluji, jen tak dál..... opravdu mě zajímá, zda TV Nova tento poklesek odvysílá až do konce.... ()

Smok odpad!

všetky recenzie používateľa

Na tomto prípade krásne vidno, že v Markíze sa stala hlavným náčelníkom žena. Inak si totiž neviem vysvetliť vysielanie tureckej telenovely v hlavnom vysielacom čase 2x do týždňa. Za toto by si niekto zaslúžil strhnúť prémie, výložky a kožu z tváre... Ale hlavne, že sa v Markíze podlizli vekovej kategórii 60+. ()

EastWicka 

všetky recenzie používateľa

Hodnotím díly 1.- 4. (v nejlepším se má přestat). Lahůdka pro cyniky: ty báječné dramatické střihy, divoký modrý turecký pohled Mr. Onura Darcyho, exotické konstelace v rodině ("To je moje žena, ta slouží jenom mě, ať ti jídlo přinese ta tvá..."), neskutečná scéna, ve které citově rozervaná hrdinka s výrazem Antigony a kajalem podbarvenýma očima kráčí ulicemi Istanbulu a vláčí za sebou po zemi šátek... A ta hudba je prostě boží! Palec nahoru pro statečného uživatele "bouchy" :o) Taky vylepšuju skóre a za pobavení dávám Šeherezádě 3 hvězdy. ()

Galéria (77)

Zaujímavosti (13)

  • Köfte - v seriálu oblíbené jídlo - jsou turecké masové kuličky, podobné jako naše karbanátky. (tyna97)
  • Bergüzar Korel a Halit Ergenç jsou ve skutečném životě manželé. Seznámili se ještě před natáčením seriálu. V roce 2009 se vzali a mají syna. (Lex Luthor)

Reklama

Reklama