Reklama

Reklama

Paranormal Activity 3

  • Česko Paranormal Activity 3 (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Pátranie po pôvode desivého Zla siaha až do detstva sestričiek Kristi (Jessica Tyler Brown) a Katie (Chloe Csengery). Ich rodina už vtedy pochopila, že v ich dome nie je všetko „s kostolným poriadkom" a rozhodla sa po celom dome rozmiestniť kamery – v nádeji, že tak nájdu vysvetlenie čudných udalostí, ku ktorým v ňom došlo! Na archívnych záberoch z roku 1988 vidno, že divoko blikajúce svetlá a strašidelné závany ľadového vzduchu sú len neškodnými poslami toho, čo hrôzostrašným spôsobom zmení budúcnosť oboch sestier. Množiace sa nevysvetliteľné záležitosti následne vrhnú strašný tieň na ich dosiaľ bezstarostné detstvo - a prilákaný ich nevinnosťou rozohrá prastarý démon diabolskú a nepreniknuteľnú hru... (TV Dajto)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (450)

Carol Pifková 

všetky recenzie používateľa

Okrem troch scén to pre mňa bola strašná slabota, aj keď priznávam, že občas som pre istotu zadržala dych, pretože som strašný strachopud a nepomohol ani fakt, že som to pozerala cez deň. Takže áno, bála som sa, ale určite nie celý film, veď predsa, kto by sa napríklad bál 2 hodinového státia dákej malej holčiny, a dokonca ešte aj v zrýchlenom zábere..... A ten koniec, taký nemastný neslaný, a to nerátam fakt, že začiatok bol tak oničom, že po konci filmu mi to akosi nedopínalo, pretože som ten začiatok nevnímala a musela som si ho pozrieť znovu, aby mi to do seba zapadlo. To si ako tú zmiznutú kazetu pozrel duch?! Ako čo tým sledovali? Prišlo mi to dosť odveci. Úprimne, trailer bol oveľa viac desivejší ako celý film, všetky dobré scény, čo tam boli sa vo filme ani neobjavili, vraj za účelom nalákania ľudí do kín. Fajn mňa trailerom ohúrili, už pri ňom som sa bála ale film ma rozhodne sklamal, pretože trailer bol lepší a som rada, že som si za ten film nemusela platiť. No dobre ale tá posledná scéna s tým Dennisom bola dobrá, úznávam. Ale tak bála som sa a o to išlo, lepšie 3*.. ()

Arbiter 

všetky recenzie používateľa

Jednička byla fajn, protože mi připomněla že se někdy i dnes bojím, co je ve tmě za rohem. Žádný zázrak, ok. Ale lekačky měly smysl. Prodlevy měly smysl. I ta dementní každodenní nuda dodávala sílu vteřinkám strachu. Dvojku jsem neviděl a trojka je díky posledním dvaceti minutám pěkně na hovno. Dynamika je filmovější, ale bububu je pouhou nahodilou atrakcí, která více méně zabijí možnost tušit hlubší motivace démonova tajtrlíkování. ___ To, že je potřeba nasadit do scénáře idioty s rozvinutou potřebou natáčet a zakrnělou potřebou uvěřitelně jednat, jsem si už nějak zvykl. Že mi ale autoři posvítili do tmy za roh a rozšafně sdělili, že film je teda fakt o hovně... to si mohli ušetřit. Vše mělo skončit s větou: ,,Ok, Toby, I'll do it!'' ()

Reklama

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

To jsou mi, ale věci... Podobně jako v jiné rádoby hororové sérii Resident evil kterou jsem komentoval nedávno se i v této sérii našel jeden koukatelný díl a shodou okolností je to opět ten třetí. Nicméně tady to mělo skončit. Nic skvělýho na tom sice není, ale ušlo to. Co přišlo potom to už je hotová tragédie.50% ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Upgrade série ma neteší - zlo malo ostať stopercentne "paranormálne", nemalo sa viazať na satanské znaky a nemalo byť pomenované z kalendára. Na druhú stranu na jeho vyčínanie čakáme kratšie než v predchádzajúcich dieloch, a napätie je opäť dôkladne vygradované od prvotných náznakov strachu až k paralyzujúcemu zdeseniu. A to milujem. Trojka je zatiaľ najdiváckejšia, skúste to s ňou, i keď predchodcom neholdujete. Stúpajúci komerčný úspech série je obdivuhodný, producent Akiva Goldsman má kľúč od zlatej bane, stojacej na centových základoch. ()

teutates 

všetky recenzie používateľa

Nebýt těch náctiletých holek, které se smály a řvaly ve chvíli, ve které jsem taky já potřeboval... lekl bych se, no dané slečny mi danou situaci zlehčily a v rámci šokové terapie pomohly, ehm... skvostné díky, a co jako? Paranormal Activity III jako prolog k daným dvoum už hotovým bu bu snímkům... opět nemůžu nic říct, protože v rámci žánru dost dobrééé. Opakuju, já rád klasickou duchařinu, kde v zavěru nikdo nemusí a taky nechytá ďábla po pokoji jako v "scary movie". Klasických 6-7/10 ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (11)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 5 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Film byl do kin dodáván pod krycím názvem Sports Camp. (SidneyP)
  • Natáčelo se od června 2011 do srpna téhož roku. (Hal_Moore)

Súvisiace novinky

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

Nejúspěšnější filmové studio roku 2011

04.01.2012

...je Paramount Pictures. Včera jsme tu s Rogerem Ebertem sténali nad dramatickým úbytkem diváků v kinech. To samozřejmě neznamená, že by se tok peněz v Hollywoodu zastavil. Nejlepším hráčem loňska… (viac)

Reklama

Reklama