Reklama

Reklama

VOD (1)

V roku 1988 Matt (Topher Grace) práve zmaturoval, a keďže nevie, čo ďalej so životom, pracuje v nákupnom stredisku v predajni s videofilmami. Jedného dňa stretne Torri (Teresa Palmerová), dievča svojich snov zo strednej školy, a dozvie sa o párty, na ktorej budú všetci - vrátane Torri. Matt zosnuje bláznivý plán, ako získa dievča svojich snov. Pokúsi sa zviesť svoju nádhernú bohyňu na divokom večierku a prežije nezabudnuteľnú noc plnú vášní a rozkoše. Matt, jeho sestra Wendy (Anna Farisová) a ich najlepší kamoš Barry (Dan Fogler) vyrážajú na večierok. Bude to šialená jazda, na ktorej prežijú sériu bláznivých ale tiež hrozivých situácií. A aj keď sa nedarí, nevadí. Hlavne, že noc je ešte mladá... (TV JOJ)

(viac)

Zaujímavosti (22)

  • Po vydaní filmu v marci 2011 Topher Grace oznámil bývalému účastníkovi súťaže American Idol Chrisovi Medinovi, že 1% príjmov zo zárobkov filmu bude venované na starostlivosť o Medinovu zranenú snúbenicu, Julianu Ramosovú. Juliana mala v roku 2009 vážnu autonehodu a utrpela traumatické poranenie mozgu. Jej príbeh bol široko sledovaný v celej krajine od vystúpenia Medinu v American Idol. (Arsenal83)
  • Matta (Topher Grace) vidno, ako počas práce v Suncoast preceňuje kópie Tajomstva môjho úspechu (1987). Zápletky oboch filmov sú veľmi podobné, čerstvý absolvent vysokej školy predstiera, že je oveľa úspešnejší než v skutočnosti je. (Arsenal83)
  • Natáčalo sa od 19. februára 2007 vo Phoenixe v Arizone a hoci celý film bol dokončený ešte v roku 2007 Universal Studios odložilo jeho uvedenie v kinách až na rok 2011. Film sa má odohrávať v okolí Los Angeles v Kalifornii, ale vôbec sa tam nenatáčal. (Arsenal83)
  • Anna Faris (Wendy Franklin) a Chris Pratt (Kyle Masterson) sa zoznámili počas nakrúcania tohto filmu a o rok neskôr sa zosobášili. Mali dieťa menom Jack, ale v roku 2017 oznámili rozvod. (Arsenal83)
  • Topher Grace uviedol, že vydanie filmu sa oneskorilo, pretože štúdio nevedelo, ako propagovať komédiu pre mládež s vyobrazením užívania kokaínu, keďže táto droga bola v 80. rokoch široko užívaná. (Arsenal83)
  • Film sa stal kasovým prepadákom, keď nezarobil ani polovicu svojho rozpočtu. (Arsenal83)
  • Na párty scénach bol jeden komparzista s Tourettovým syndrómom, ktorý často kričal "Strih!" pri natáčaní scén namiesto režiséra. Topher Grace povedal, že sa to stalo najmenej päťkrát. (Arsenal83)
  • Pôvodne mal film niesť názov Young Americans alebo Kids in America. (Sufferer)
  • Během proslovu Matta (Topher Grace) je mezi posluchači muž, který má na sobě oblečení Adidas s logem se třemi pruhy. Film se odehrává v roce 1988 a toto logo bylo zaprojektováno až o dva roky později. (Tygrys)

Reklama

Reklama