Reklama

Reklama

VOD (1)

V roku 1988 Matt (Topher Grace) práve zmaturoval, a keďže nevie, čo ďalej so životom, pracuje v nákupnom stredisku v predajni s videofilmami. Jedného dňa stretne Torri (Teresa Palmerová), dievča svojich snov zo strednej školy, a dozvie sa o párty, na ktorej budú všetci - vrátane Torri. Matt zosnuje bláznivý plán, ako získa dievča svojich snov. Pokúsi sa zviesť svoju nádhernú bohyňu na divokom večierku a prežije nezabudnuteľnú noc plnú vášní a rozkoše. Matt, jeho sestra Wendy (Anna Farisová) a ich najlepší kamoš Barry (Dan Fogler) vyrážajú na večierok. Bude to šialená jazda, na ktorej prežijú sériu bláznivých ale tiež hrozivých situácií. A aj keď sa nedarí, nevadí. Hlavne, že noc je ešte mladá... (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (198)

ARI50 

všetky recenzie používateľa

No co dodat že ta šťáva za vymáčknutí nestala vlastně Dan Fogler to tady velmi zahrál dobře hodně se mi líbili a co se týče jeho kamaráda no katastrofa ani tam ve směs neměl radši být. Chybělo tam snad vše co tam mělo byt a nejvíc ta jiskra celého filmu. Hudba aspoň potěšující. Ale přesto je to ve směs povedený film. Teresa dělo. ()

rowdys 

všetky recenzie používateľa

Všetko je tu 80s, od palety a estetiky, cez skvelý soundtrack až po príbeh. Ten je na každom rohu povedomý všetkým tým 80s komédiám typu Pomsta šprtákov, na ktorých sme fičali pre 15 rokmi, keď ich dávali každú stredu na Markíze. Napriek všetkému som sa bavil, je to pekná feel-good pocta tejto ére s kopou malých nepodstatných detailov ako Harry a Hendersonovci v telke na pozadí, depešácke účesy, odkazovačky na Scarface a podobne, ale aj sympatické postavy a síce jednoduchší, no milý situačný humor. Dal by som i nadhodnotené 4 hviezdice, no zajtra by som pravdepodobne aj tak ubral, takže 3. Btw celý čas som si myslel, že sa dívam na Kristen Stewart a ono to je nakoniec jej dvojča Teresa Palmer. Už aspoň viem ako ich rozoznám - Teresa vie hrať. ()

Reklama

playboxguest 

všetky recenzie používateľa

O zcela průměrné komedii, jejíž storyline je celá založena na tom, že se hodinu a půl díváme na to, jak se kluk během jediného večera/večírku snaží sbalit svou středoškolskou lásku, není moc co psát. Já tu každopádně vyzdvihnu těch pár drobností, které mě nakonec vedly k trojhvězdičkovému hodnocení, ačkoli jsem nechtěla jít nad dvě. Důvod první: Už kvůli zatraceně hot Angie Everhart naprosto nezapomenutelná scéna na hajzlicích (kterou bych v reálu fakt nechtěla zažít). Důvod druhý: Číslo šest je setsakramentsky zajímavá (zatím minimálně očima a výrazově) a tohle je první film, ve kterém si to lze opravdu vychutnat. A důvod třetí: Jde o historicky první ze mnou zatím viděných filmů, v němž mi Topher Grace skoro vůbec nevadil... A ten jeho jackassácký let v kouli taky nebyl nejhorší (a taky bych ho nerada zažila v reálu). ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $19miliónovTržby USA $6,928,068Tržby Celosvetovo $7,576,604Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,580,040 Tržby za predaj DVD v USA $3,182,721║ vôbec nie taká katastrofa akoby sa podľa komerčného fiaska dalo očakávať, náhodou to je skôr jedná z tých podarenejších teen komédii, aj keď sa nevyhne dej zvrhlému humoru, tak tu ako tak zapasuje, Topher Grace v spojení s cukrúšikom ako Teresa Palmer dobre zapasovali /60%/ ()

VasaX 

všetky recenzie používateľa

Dobrý, ale slabý. Líbila se mi snaha o vytvoření atmosféry tak i disco-reunion-retro vzhled a nostalgie, jinak ale bylo slabo... slabo na tomto poli komediálním. Protože jinak to skřípe a jede se jen od úletu k úletu. Téma/příběh je bohužel obehráté jak singl MC Hammera. Tvůrci prostě měli snahu a možná i nějaký nápad, ale bohužel to nedopadlo tak dobře, jak by bylo zavhodno. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (22)

  • Pôvodne mal film niesť názov Young Americans alebo Kids in America. (Sufferer)
  • Během proslovu Matta (Topher Grace) je mezi posluchači muž, který má na sobě oblečení Adidas s logem se třemi pruhy. Film se odehrává v roce 1988 a toto logo bylo zaprojektováno až o dva roky později. (Tygrys)
  • Autá, na ktorých jazdia postavy vo filme, majú poznávacie značky začínajúce číslom 4. V osemdesiatych rokoch minulého storočia sa poznávacie značky v Kalifornii začínali číslom 3. (Arsenal83)

Reklama

Reklama