Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pre investigatívneho novinára Lewisa Hicksa (Cuba Gooding Jr.) je práca všetkým, preto na svoju rodinu nemá čas. S manželkou si nerozumie a syna vída len cez víkendy. Rád by našiel útechu u svojej priateľky, ale tá sa stane obeťou brutálnej vraždy. Lewis náhodou vyruší páchateľa priamo na mieste činu a do rúk sa mu dostane denník, podľa ktorého zistí, že má čo dočinenia s desivým maniakom, ktorý plánuje ďalšie vraždy. Vzhľadom na to, že polícia nie je novinárovi príliš naklonená, púšťa sa sám do vyšetrovania a odhaľuje stopy, ktoré ho dovedú k chlapcovi zo sirotinca. Lewisovi nikto neverí a on musí rýchlo nájsť spôsob, ako ďalším vraždám zabrániť skôr, než bude neskoro. (TV Dajto)

(viac)

Recenzie (78)

sarfian 

všetky recenzie používateľa

Nebolo to práve najlogickejšie, ale bolo to dobré. Ak sa mi film páči takí aký je, nemá význam riešiť problémi, či je alebo nie je to logické. A nakoniec ako môžme vedieť, že toto bolo nelogické? Kto z nás už cestoval v čase aby mohol posúdiť čo je nelogické a čo ak to čo sa zdá nelogické je normálne pri cestovaní v čase, ktoré mimochodom ešte neexistuje? Dobre stačilo ja viem trochu som vás pomotal :) končím. Ale čo ak je to práve tak ako sa nám zdá, že takto to biť nemôže? :) konec. ()

gudaulin 

všetky recenzie používateľa

Rutinní thriller o sériovém vrahovi kombinovaný se scifi motivem cestování časem. Ten ale opravdu není řádně využitý, nejde zkrátka o ten druh s časovým paradoxem, se kterým si vyhrál na poli komediálního žánru Zameckis ve své sérii Návrat do budoucnosti. Průměrný scénář a průměrné herecké obsazení, ze kterého vyčnívá jen Neal McDonough, který dokázal svému záporákovi vtisknout charisma. Vlastně je jediným pozitivem tohoto jinak zapomenutelného filmu. Celkový dojem: 40 %. ()

Reklama

djcremo 

všetky recenzie používateľa

Takto to nejako vyzerá, keď sa scénar zbúcha narýchlo. Potom aj dej je nelogický a v určitých momentoch vyznieva až trápne. Hlavne v závere filmu som sa nestíhal čudovať nad kde to má nejakú logiku. Samozrejme tomu zodpovedajú aj herecké výkony. A zrejme ani tvorcovia to nebrali nejako vážne, keď si nedokázali všímať pri natáčaní nezrovnalosti. Ako jeden príklad uvádzam, ako sa vyšetrovateľ pri vypočúvaní hlavného hrdinu v dome objavoval striedavo s gumenými rukavicami a bez nich po tom ako si ich dal s rúk dole. A takých kravín je vo filme viac než dosť. To bolo pre mňa asi aj najzaujímavejšie na celom filme, lebo som sa pritom bavil a smial neskutočne. Keď už fakt nebudete vedieť po čom siahnuť tak len kvôli tým nedostatkom sa to oplatí. Schválne, kto ich nájde viac? ()

HareS 

všetky recenzie používateľa

Jeden z tých filmov, kde je aj relatívne vážne myslená scéna vďaka režisérskej neschopnosti, netalentovaným hercom, nasilu vykvasenému scenáru a hudobnému podmazu ako z telenoviel (veď to poznáte, obyčajný príchod postavy na scénu vďaka heroickej a rádobynapínavej hudbe vyznievajúci totálne sebaparodicky a vtipne), spláchnutá do žumpy. Presne tou ubíjajúco nudnou kanadskou béčkovou televíznou optikou videný film akých sú natočené tisíce, no stačí vám donútiť sa k zhliadnutiu jedného za rok a poviete si, že v najbližšej dobe ďalší nie, pretože bude určite podobne myšlienkovo nezávadný. Thriller by mal byť v prvom rade napínavý, no v tomto paškvile som to napätie nejako nepostrehol, vyznieva skôr ako x-tý diel z tuctového kriminálneho videoklipovitého tv seriálu. Funguje iba čisto na zabitie času, nie na serióznu filmovú "podívanú", mne sa však zdá, že môj čas si v poslednom období takýmto spotrebným tovarom zabíjam dosť často. P.S. Vyvrcholenie tohto bijáku malo na mňa podobný dopad ako päsť na oko. P.P.S. Vete "Tikot hodín je napínavý psychologický thriller, ktorý nadväzuje na tradíciu filmov Mlčanie jahniat a Sedem" verte rovnako ako tvrdeniu "Ernie Barbarash je zručný režisér". 25% ()

Wallis3 

všetky recenzie používateľa

Časové kličky se nekonaly tak, aby vám to zamotalo hlavu a vy se chtěli přít s duchem Einsteina o teorii relativity. Ale taky se nekonalo vůbec nic. O tom, kdo je ten vrah a jeho propojení, budete vědět skoeo okamžitě, pikud máte IQ větší než bublající bahno, žádné tajemno ani napětí nenajdete. Krvavé kuchání (jedno) tam dali asi proto, aby to mělo nějakou záživnost, páč jinak to byla ouplná sračička. ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Baton Rouge ve státě Louisiana. (Terva)
  • V kalendári možno vidieť, že 17. apríl 2011 je sobota. V tento deň bola v skutočnosti Kvetná nedeľa. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama