Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pre investigatívneho novinára Lewisa Hicksa (Cuba Gooding Jr.) je práca všetkým, preto na svoju rodinu nemá čas. S manželkou si nerozumie a syna vída len cez víkendy. Rád by našiel útechu u svojej priateľky, ale tá sa stane obeťou brutálnej vraždy. Lewis náhodou vyruší páchateľa priamo na mieste činu a do rúk sa mu dostane denník, podľa ktorého zistí, že má čo dočinenia s desivým maniakom, ktorý plánuje ďalšie vraždy. Vzhľadom na to, že polícia nie je novinárovi príliš naklonená, púšťa sa sám do vyšetrovania a odhaľuje stopy, ktoré ho dovedú k chlapcovi zo sirotinca. Lewisovi nikto neverí a on musí rýchlo nájsť spôsob, ako ďalším vraždám zabrániť skôr, než bude neskoro. (TV Dajto)

(viac)

Recenzie (78)

1860 

všetky recenzie používateľa

Možná mi film zkazil ještě horší český dabing než normálně, proto se předem omlouvám.. Každopádně se jedná o film přeplněný velkým množstvím klišé, které vám zážítek, je-li nějaký, hodně znepříjemňují a nezachrání to ani strašidelný McDonough.. V tomto hávu se vám myšlenka "chlapce, který se vrátí z minulosti, aby se pomstil všem, kteří mu ublížili", jeví dost neoriginální.. ()

MareT. 

všetky recenzie používateľa

Jeden z těch filmů, kdy od začátku se to tváři jinak, než to ve skutečnosti je. Což beru jako plus, protože to nemá zas až takové mezery. Což mě přivádí na myšlenku, že já to pobral a vysvětlení jsem si na to utvořil narozdíl od některých uživatelů tady. JInak děj kvapí, čas taky a do kupy jako jednohubka to jde. ()

Reklama

AlistairMir 

všetky recenzie používateľa

Velmi povedenej snímek o vrahounovi z budoucnosti co si vyrovnává účty s děvčaty co na něj tenkrát byla zlá. První půlka filmu je klasické krimi a pak do toho vstoupí trošku toho sci a fi k tomu. Cubík hraje dobře a vrah byl také vybrán výborně tenhle dacan se pro role padouchů narodil. Atmosféru to má a hned od začátku mě to vtáhlo do děje a film jsem si užíval a ani chvilku se nenudil. No a ode dneška budu na všechny milej jelikož mám strach že bych mohl naštvat nějakého caparta z kterého se vyklube novodobej Albert Ajnštajnů a díky stroji času mi pak delikátně nakope pozadí takže vzkaz pro Mirka Koudelku...sry že jsem Ti v pěti letech rozšlapal na písku bábovičky kámo dodneška mě to mrzí :) ()

HareS 

všetky recenzie používateľa

Jeden z tých filmov, kde je aj relatívne vážne myslená scéna vďaka režisérskej neschopnosti, netalentovaným hercom, nasilu vykvasenému scenáru a hudobnému podmazu ako z telenoviel (veď to poznáte, obyčajný príchod postavy na scénu vďaka heroickej a rádobynapínavej hudbe vyznievajúci totálne sebaparodicky a vtipne), spláchnutá do žumpy. Presne tou ubíjajúco nudnou kanadskou béčkovou televíznou optikou videný film akých sú natočené tisíce, no stačí vám donútiť sa k zhliadnutiu jedného za rok a poviete si, že v najbližšej dobe ďalší nie, pretože bude určite podobne myšlienkovo nezávadný. Thriller by mal byť v prvom rade napínavý, no v tomto paškvile som to napätie nejako nepostrehol, vyznieva skôr ako x-tý diel z tuctového kriminálneho videoklipovitého tv seriálu. Funguje iba čisto na zabitie času, nie na serióznu filmovú "podívanú", mne sa však zdá, že môj čas si v poslednom období takýmto spotrebným tovarom zabíjam dosť často. P.S. Vyvrcholenie tohto bijáku malo na mňa podobný dopad ako päsť na oko. P.P.S. Vete "Tikot hodín je napínavý psychologický thriller, ktorý nadväzuje na tradíciu filmov Mlčanie jahniat a Sedem" verte rovnako ako tvrdeniu "Ernie Barbarash je zručný režisér". 25% ()

vegetol.mp 

všetky recenzie používateľa

Čekal jsem klasický thriller novinář vs. sériový vrah, ale chyba lávky, tohle je o cestování v čase. Není to sice nic nového a podobná zápletka už byla stokrát vyčerpaná, ale tady to příliš nevadí. Tikot hodin je velmi příjemný filmík, který sice v paměti příliš dlouho neutkví, ale spolehlivě pobaví. Gooding a McDonough jsou dobrá dvojka. ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Baton Rouge ve státě Louisiana. (Terva)
  • V kalendári možno vidieť, že 17. apríl 2011 je sobota. V tento deň bola v skutočnosti Kvetná nedeľa. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama