Reklama

Reklama

Popoluška na snowboarde

  • Slovensko Kočka na snowboarde (viac)
Trailer

Krásna Kim (Felicity Jones) kedysi bývala šampiónkou v skateboardingu, teraz ale smaží hamburgery a snaží sa uživiť seba a svojho otca. Čoskoro sa na ňu usmeje šťastie v podobe práce v luxusnej horskej chate v Alpách. Kim je spočiatku zmätená bizarnosťou nóbl sveta, ktorý je plný prvotriedneho šampanského, majestátnych hôr a po pás hlbokého prašanu. Potom ale objaví snowboarding a s ním úplne nový svet. Ukáže sa, že Kim je prirodzený talent, a tak začne čoskoro trénovať na súťaž organizovanú pri príležitosti ukončenia sezóny. Má jedinečnú príležitosť vyhrať poriadnu sumu peňazí. Lenže predtým, než sa znovu stane šampiónkou, musí prekonať svoje obavy ... a tiež zistiť, ako sa veci majú s Jonnym (Ed Westwick), sympatickým, avšak evidentne nedostupným synom jej šéfa. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (134)

Eawy 

všetky recenzie používateľa

Tento film má tri veľké plusy. Má úžasného neprekonateľného herca Billa Nighyho, ktorý zlepší každý film aspoň o 20%. Má nádhernú Felicity Jones, ktorá je príjemná mladá herečka, vôbec nie je okukaná, má zaujímavý spôsob hrania, takže si ho zapamätáte. A napokon má Eda, kt. je jednoducho pastva pre moje oči a uši. Ani jeden z vybraných hercov nekazí dojem z filmu, nikto nie je naviac. Vidno a citeľne, že ide o film produkovaný Britmi, chýbajú totiž tie typické americké vtipy, ktoré mi lezú už na nervy. Čo sa týka filmu samotného, kvalitné rozhovory často nenájdeme, chyba scenára, kamera je niekedy akoby nerozhodná(tento výraz sa mi páči), nevie sa akoby rozhodnúť, čo a ako bude točiť. Hudba priemerná. Jedná sa teda o príjemnú komédiu, ktorej presný chod viete hneď keď sa pozriete na prvé tri vety obsahu. Aspoň pri tom nemusíte nadarmo premýšlať. Pre mňa takých príjemných 60% ()

Mirokukii 

všetky recenzie používateľa

Přestože se jedná o prostý předem daný scénář s několika klišé, se nemohu ubránit velkému nadšení. Pohodová, nesmírně svěží a enormně zábavná zimní podívaná s náznaky romantiky z luxusního horského střediska. Zimním radovánkám neholduji, ale tohle mě bavilo, a to moc. Sympatické postavy v čele s Felicity a vždy pohodovým Billem N., který má však strašně málo prostoru. ()

Reklama

Wysch 

všetky recenzie používateľa

No, šablona je to jak vyšitá, o tom žádná, ale kromě (pro mě naprosto exotickýho, neboť k lyžování anžto snowboardu mám stejně daleko jako ke kosmonautice) prostředí tahá nahoru do průměru podle mě sympatický osazenstvo, špetka britskýho humoru a celkově odpočinková atmosféra celýho snímku. Takže tak. ()

MMR 

všetky recenzie používateľa

Film měl na začátku svůj potenciál, a ten nebyl nízký. Tak padalo rozmýšlení typu: **** nebo *** ? A potom hle: "Štouchneš mě?" A já na to: Ježkovy oči, to musej ten film takhle mrvit tou modrou lištou? A potom zase film byl celkem zajímavý: Takže opět padalo rozmýšlení: *** nebo snad ****? Takže shrnutí: Necháme to na průměru, za to šťouchnutí jsem povinen tu hvězdičku prostě strhnout. ()

Zejf3da 

všetky recenzie používateľa

Zářnej příklad, že i naprostou kravinu můžou zachránit herci, příjemný prostředí a dobře zvolená hudba. Nechápu jak se tvůrcům podařilo přesvědčit Billa Baileyho a Billa Nighy, aby se vůbec ukázali v takový pakárně, ale evidentně věděli co dělali. Navíc Felicity Jones je docela kočka a to ani nemluvim o Tamsin Egerton. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (19)

  • Vo filme sa predstavila profesionálna snowboardistka Tara Dakides. Prvýkrát sa začala angažovať v lete 2009 a cítila sa „extrémne polichotená a zároveň vystrašená“ z toho, že sa má reálne objaviť vo filme. (Arsenal83)
  • Felicity Jones opísala svoju postavu ako „vtipné, temperamentné zviera“ a ako dôvod, prečo túto rolu prevzala, uviedla svoju pozitívnu spoluprácu s režisérom Traillom. (Arsenal83)

Reklama

Reklama