Reklama

Reklama

Evidence

všetky plagáty
Trailer

Štyria najlepší priatelia vyrazia na výlet spojený s kempovaním. Ryan túto cestu chystá už dlhšie, pretoťe chce nakrútiť dokument o kamarátovi Brettovi.Pri prechádzke lesom si táborníci čoskoro uvedomia, že tu nie sú sami. Ich cestu skríži tajomná postava, ktorá ich začne loviť. (Slavigrom)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (233)

Kudly4 

všetky recenzie používateľa

FF Horory moc nemusím (naposled Rec). První půlhodinka byla typická, nic nového. Každopádně pak se to parádně rozjelo a já čuměl jak puk, cože se to vlastně děje. Musím uznat, že atmosféru to mělo dokonalou, právě díky ruční kameře,což jsem vůbec nečekal. Jinak místy mi přišlo až vtipný, jak slečinky při útěku, kde jim jde o život, nezapomínají točit :))) ... V noci tenhle snímek udělá svoje. Napětí - Zvrat - Atmosféra - 4*, 70%. ()

Bloody13 

všetky recenzie používateľa

Tentokrát poplavu proti proudu, mě ten film totiž strašně nasral. Přišlo mi, jakoby se tvůrci snažili do něj nacpat všechny úspěšný pseudodokumentární horory poslední doby, aby si zajistili spokojenost většiny diváků. Takže to, co se zpočátku jeví jako x-tá variace na Blair Witch Project, se postupně promění na multi-subžánrovou kaši, která zanechá spoustu otázek, ale žádnou odpověď. V jednoduchosti je síla, což není bohužel tenhle případ. Na druhou stranu bych kecal, kdybych tvrdil, že jsem se chvíli nebál, ale ta zmíněná překombinovanost a rušivá kamera to prostě zabíjí. ()

Reklama

petero 

všetky recenzie používateľa

Spočiatku to nevyzeralo na žiadne terno, aj som to poctivo vzdal a až po prečítaní pár komentárov som sa to rozhodol dopozerať a to už sa diali nečakané veci vzhľadom k prvej polke filmu, takže na koniec celkom spokojnosť, no viac ma dostal Grave Encounters (vystrašil). Tu je to dosť chaotické a tak človek sa s napätím snaží zachytiť chaotické dianie na obrazovke ako by s napätím očakával či na neho niečo vyskočí. ()

Ten Druhy 

všetky recenzie používateľa

Evidence mal pomerne krátku minutáž, ale väčšinu času svižný nebol, nedialo sa v ňom nič, čo by stálo za pozornosť. Nazdávam sa, že aj found footage by mal vykazovať určitú technickú zručnosť. Ten, kto držal kameru, akoby mal zimomriavky, chvíľami sa mu hompáľala niže pása, pretože bolo vidieť buď pozadie jačiacej hysterky, alebo veľké guľové. V závere sa neočakávane rozpúta úplné šialenstvo s vojenskými experimentami, zmutovanými bigfootmi, či zombíkmi, ktoré film posúva do sféry sci-fi. Na počudovanie v závere je aj práca s kamerou profesionálnejšia, alebo je to len nešikovne zostrihané? Vzhľadom na realistický, banálny vývin udalostí, s hercami, ktorí predstavujú obyčajných ľudí so všetkými nedostatkami, je zavŕšenie príbehu dosť nepravdepodobné. Mám z toho rozpačitý dojem, lebo neviem, čo som vlastne videl. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Partička kamarátov si vyrazí na výlet do lesa, takže typickejší úvod ani nemôže byť. Začne na nich niečo útočiť, čiže opäť klasika. Pokračuje to šprintovaním po lese, nič nové pod slnkom. Dokonca som sa už obával, že tam tie dve kravy budú pobehovať donekonečna (už len preto, že vkuse čumieť na vypasenú prdel jednej z nich nebolo nič príjemné). No do týchto chvíľ som si bol istý, že viac ako dve hviezdy nedám, lebo okrem jedného pekného záberu na rozpáranú mŕtvolu neukázali dokopy nič. Všetko sa zmenilo v záverečnej tretine, keď holčiny vbehli do "restricted area". A vtedy sa to začalo - útoky, akcia, streľba, príšery, masaker, naozaj, koncovka je čistý [Rec]! Bomba, kto by to po tom pomalom rozbehu čakal? Vadili mi len početné poruchy kamery a skákanie obrazu, síce to nie je v tomto subžánri nič výnimočné, ale mal som pocit, že až príliš tlačia na pílu, aby dosiahli želaný efekt. Tak či onak sa bezpochyby jedná o jeden z najlepších (TOP 5) found footage hororov. ()

Galéria (29)

Zaujímavosti (3)

  • Natáčanie prebiehalo v Santa Clarita v Kalifornii. (Laslo)
  • Mená všetkých štyroch hlavných postáv sú totožné s krstnými menami hercov. (MaxForValue)
  • Herec Ryan McCoy (Ryan) je autorom scenára, Ashley Bracken (Ashley) mala na starosti make-up a spoločne sú aj producentmi tohto filmu. (MaxForValue)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené