Reklama

Reklama

Lovecká sezóna 3

  • Česko Lovecká sezóna 3 (viac)
všetky plagáty
Trailer 2

Boog, Elliot a všetci ich priatelia z lesa sa vracajú v novom, doteraz najdivokejšom a najchlpatejšom dobrodružstve, ktoré ich zavedie do veľkého špičkového cirkusu. Nadišla doba pre každoročnú pánsku dovolenku, ale ani jeden z Boogových priateľov si nenašiel čas, preto sa Boog rozhodol vyraziť sám. Pri náhodnej návšteve cirkusu si Boog vymení miesto s cirkusovým grizlym, ktorý je mu k nerozoznaniu podobný. Keď sa ale cirkus začne chystať na návrat do Ruska, pre Elliota, veveričku McSquizzyho, klobásky a zvyšok bandy začína závod s časom, aby zachránili Booga skôr, než bude neskoro. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 2

Recenzie (94)

papadoce 

všetky recenzie používateľa

Dovtedy sa chodí so džbánom po vodu, kým sa nerozbije. A že tento džbán je rozflákaný na mraky, to je isté. Zo surovosti a neopozeranosti jednotky nezostal ani náznak. Z priehrštia dobrých gagov z prvých dvoch častí ostal len slabý odvar. A tak nám na jednu hviezdu ostali len milé postavičky (len tie z minulosti) a mierne podpriemerná animácia, ktorú som aj na základe vymenovaných predchádzajúcich kladov bral ako veľké plus v prípade jednotky. No nič, nie je každý deň nedeľa. ()

LencaN 

všetky recenzie používateľa

Trojka se mi každopádně líbila víc než dvojka. Nebylo to tolik upovídané, animace pořád stejná, vtípků víc, ale jednička stejně byla nejlepší z celé trilogie. Sice se setkáváme se známou bandou lesních a karavanových zvířátek, ale tady v té trojce už mi přišlo, že už skoro neví coby, že už scénáristi mleli z posledního. Ale přesto Fifi nezklamal a zajíčci byli bombastičtí jako vždy. ()

Reklama

Z0oMb3E 

všetky recenzie používateľa

Takúto homosexuálnu rozprávku, s tak výrazným gay posolstvom som hádam ešte nevidel. Baby ničia partiu, a nieje nič lepšie, ako uzavretá pánska jazda v lese. A ak aj na vás letí nejaká, respektíve jediná superkočka široko ďaleko, nechajte ju riadne oplieskať o zem a pokračujte v homopáre s lamou, mimochodom tak isto so stejným pohlavím. Ak si už zo začiatku uvedomíte tento fakt, čo vo vás môže zbudiť čo i len jednu kladnú reakciu na film? Vydarených fórov tam ozaj nieje na potkýnanie animácia už v súčastnosti tak isto veľmi neohúri, tak potom čo? Tak ako to býva viac menej zvykom pokračovania majú výrazne klesajúcu tendenciu. Lovecká sezóna nieje výnimkou. Jednotka bola dobrá, dvojka na seba nenechala dlho čakať a trojka je zbytočná. 1* za králiky, ktoré sú tu asi najvtipnejšie je až až. ()

RajCZitko 

všetky recenzie používateľa

Mno oproti předchozím dílům je todle spíš už jen pořádná rýžovačka na dobře postaveném jméně. Film vás vůbec nevtáhne do děje, scénář je také docela chybý (to ale musíme brát vzhledem k tomu že je to hlavně pro děcka), za celý film jsem opravdu upřímně zasmál asi tak jen 3x, příběh byl slabý jako soletka a také dle mě nebyla řádně odvedena práce ani co se grafické stránky týče. Je tam hrozně vidět ta "umělost". Sečteno a podtrženo nemějte jako já nějaká očekávání, film by vás pak mohl dost zklamat. ()

angloumene odpad!

všetky recenzie používateľa

Docela by mě zajímalo na kterou skupinu diváků je tehle film zaměřený. Pro děti se tam toho až na infantilní prostředí a animaci rozhodně tak moc nenajde. Navíc ani jedna z postav mi není vzhledově sympatická (vlastně mi není žádná z postav sympatická vůbec nijak). Všechny gagy jsou dost otravné a nemůžu si vybavit nic, co by mě pobavilo...A to je na komedii docela co říct. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (1)

  • Film měl premiéru nejdříve v ruských kinech 21. 10. 2010 a pak v USA 25. 1. 2011. (Terva)

Reklama

Reklama