Reklama

Reklama

V popredí filmu stojí hrdinka, pre ktorú je sex spôsobom manipulácie s ostatnými ľuďmi. Na pozadí jej sexuálnych zážitkov s ďalšími postavami sa postupne rozmotáva klbko zamotaných vzťahov. (Sufferer)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (45)

Aljak odpad!

všetky recenzie používateľa

A toto čo malo byť? Unikátna lyrická pseudoumelecká kravina bez akéhokoľvek zmyslu. Z toho žánrového zaradenia čo je k tomu napísané sa na to vzťahuje fakt asi jedine to "erotický", lebo s drámou to malo spoločné pramálo, no niečo čo by sa aspoň obtrelo o komédiu alebo romantiku sa tu fakt nevyskytlo ani náhodou. Čo si vlastne o takomto celom myslieť? Žiadny zmysel ani posolstvo v tom nebolo - akurát vyše hodina a pol scén blízkymi ľahkému pornu! Síce bolo pár herečiek na pohľad sympatických (aj keď ich správanie bolo úbohé) - ale za to hviezdičky dávať nebudem, jedine tak z ľútosti. ()

hous.enka 

všetky recenzie používateľa

Klubko zapeklitých vztahů se postupně rozmotává na pozadí sexuálních zážitků všech hrdinů. V popředí stojí hrdinka, pro kterou je sex způsobem manipulace s ostatními lidmi (nějak se nemůžu ubránit dojmu, že se autor inspiroval Nebezpečnými známostmi). Chvílemi je Q pouze o tom jednom. Vlastně to je celá podstata Q. Napřed sex, lásku pojďme řešit až po/tom (rozuměj po sexu). Je opravdu současná mládež takhle zkažená? Myslím, že ne. Vyústění scén se sprchou jsem nečekala a hovory ve sprše se mi zdály jako ty nejzajímavější. . ()

Reklama

Z0oMb3E 

všetky recenzie používateľa

SEX, Sex, sex, Sex je náš, delá dobře mňe i tobě... Sex s priateľom, sex so známym, sex s cudzincom, sex s kámoškou, sex-samosex. (ale jedine sex zo Zombíkom je sex s veľkým eS ... para pa pa pá am lavinit!) Na sex myslíme, o sexe keciame, sex je hlavá téma pri telefonovaní a sex nám samozrejme nedá spať. SEX, Sex, sex... Niekto po sexe plače, niekto je frustrovaný, niekto sex ani nemože mať (smutné). SEX, Sex, sex... ()

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

S. Nie ako Sparta ale ako Samoúčelnosť Sama. Exibícia normálne zahalených ľuďských partií prelýnaná dialógami bez hlavy a päty, s dejovým jadrom založeným na prachu po pozostalom, držanom v plexi priesvitnej kocke. Svojim spôsobom aj filmová lahoda skrze svoju netradičnosť... :D Ps: Nakoniec dvýham na 2*, pretože nejaké posolstvo to predsalen má. ()

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Príbeh stojí za starú bečku (a vážne by som sa nepokúšal hľadať v ňom čosi viac), no za to erotické scény, okolo ktorých sa celý film točí, boli vo väčšine prípadov natoľko "pútavé", že už len kvôli nim sa dalo snímok dopozerať. Keby sa však ich počet zmenšil na polovicu a viac by bola preberaná dejová stránka, mohol vzniknúť celkom zaujímavý počin a nie iba podpriemerné soft-porno. Škoda.. ()

Galéria (28)

Reklama

Reklama