Reklama

Reklama

Unrated: The Movie

  • Nemecko Unrated: The Movie
všetky plagáty

Recenzie (4)

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Tohle je správna ujetost, která si na nic nehraje a nebere se vůbec vážně. Timo Rose mě zatím nikdy nezklamal. Ikdyby stál příběh za vyliž prdel tak kvalitní gore je zárukou. No a tady tomu v podstatě není jinak. Ikdyž už jsem od Roseho viděl lepší práci ( co se týče gore ). Rozjezd je sice pomalejší, ale nenudil. Zhruba od 43 minuty na scénu začne vstupovat zlo (vyvoláný pomocí knihy) všeho druhu. A kolem 57 minuty se začíná prolévat krev ve velkým. Takže když to shrnu. Gore, krev, kozy, zlo na všechny způsoby, povedenej humor a vtipný hlášky a jeden vychytanej song. Pro někoho odpad. Pro mě takovej slušnej průměr. ()

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Rose je neposedný " filmár " , ktorý sa zaručene už neprekoná a znova sa ohodil sexy ( a to doslova sexy ) scenárom , kde ženský " cast " postupne stráca odev , až nabehne Schnaas (ako Karl the butcher z VIOLENT SHIT ) a ten sa vie za no budget realizovať tak , ako to predviedol už v predchádzajúcich snímkoch. Na scénu priskočia démoni , nejaký templár , ghoul , dokonca aj nejaký nácko a predvedú záverečné jatky. Devy sa samozrejme odejú do polonahoty a...ide sa. Tie muky pred massacrom sú ale neodpustiteľné a hodnotím len gore. Nemci to v takýto snímkoch väčšinou dokážu dokonalo zmrviť .Trapná sranda , s ktorou som vlastne aj rátala. Zbytočne spojili svoje chabé sily - vzniklo vlastne FAREBNÉ NIČ. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Svojský filmár si vezme herečky a vyrazí s nimi natáčať film na lesnú chatku. Tu narazia na tajomnú knihu, ktorá má schopnosť vpustiť démonov do ľudského sveta, takže netrvá dlho a postupne prepukne peklo. Od dvojice nemeckých splatterových machrov prichádza zábavný easy-cheesy horor, ktorý dieru do sveta rozhodne neurobí a ani nečakám, že by sa našlo viacero ľudí, ktorým by sa páčil tak ako mne. Ale to nevadí, jednoducho mi to sadlo a aj keď je rozbeh pomalý a vyzerá to lacno, nejako som sa nenudil. A ten záverečný masaker, ktorý tam spustí polonahá Eleanor James (jedna z mojich najobľúbenejších moderných scream queens) ma nenormálne potešil. Btw. napriek "Unrated" názvu treba pozerať verziu navyše označenú „uncut“. ()

vitekpe 

všetky recenzie používateľa

Zabavny amatersky pocin oscilujici mezi legraci, trapnosti a gore. Na pribeh zapomente a navic se pripravte na nezazivny rozjezd. V teto prvni pulce je nejvtipnejsi asi zrzka Eileen Daly neustale se snazici nekterou z kolegyn premluvit k lesbohratkam, a nebo reziser masturbujici nad fotkou svyho kamose (nebo kdo to byl). :) Potesila tez v mensi roli Vivian Schmitt, a nebo celkem pohledna hérecka Magdalèna Kalley. ()

Reklama

Reklama