Reklama

Reklama

Unrated: The Movie

  • Nemecko Unrated: The Movie
všetky plagáty

Recenzie (4)

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Rose je neposedný " filmár " , ktorý sa zaručene už neprekoná a znova sa ohodil sexy ( a to doslova sexy ) scenárom , kde ženský " cast " postupne stráca odev , až nabehne Schnaas (ako Karl the butcher z VIOLENT SHIT ) a ten sa vie za no budget realizovať tak , ako to predviedol už v predchádzajúcich snímkoch. Na scénu priskočia démoni , nejaký templár , ghoul , dokonca aj nejaký nácko a predvedú záverečné jatky. Devy sa samozrejme odejú do polonahoty a...ide sa. Tie muky pred massacrom sú ale neodpustiteľné a hodnotím len gore. Nemci to v takýto snímkoch väčšinou dokážu dokonalo zmrviť .Trapná sranda , s ktorou som vlastne aj rátala. Zbytočne spojili svoje chabé sily - vzniklo vlastne FAREBNÉ NIČ. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Svojský filmár si vezme herečky a vyrazí s nimi natáčať film na lesnú chatku. Tu narazia na tajomnú knihu, ktorá má schopnosť vpustiť démonov do ľudského sveta, takže netrvá dlho a postupne prepukne peklo. Od dvojice nemeckých splatterových machrov prichádza zábavný easy-cheesy horor, ktorý dieru do sveta rozhodne neurobí a ani nečakám, že by sa našlo viacero ľudí, ktorým by sa páčil tak ako mne. Ale to nevadí, jednoducho mi to sadlo a aj keď je rozbeh pomalý a vyzerá to lacno, nejako som sa nenudil. A ten záverečný masaker, ktorý tam spustí polonahá Eleanor James (jedna z mojich najobľúbenejších moderných scream queens) ma nenormálne potešil. Btw. napriek "Unrated" názvu treba pozerať verziu navyše označenú „uncut“. ()

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Tohle je správna ujetost, která si na nic nehraje a nebere se vůbec vážně. Timo Rose mě zatím nikdy nezklamal. Ikdyby stál příběh za vyliž prdel tak kvalitní gore je zárukou. No a tady tomu v podstatě není jinak. Ikdyž už jsem od Roseho viděl lepší práci ( co se týče gore ). Rozjezd je sice pomalejší, ale nenudil. Zhruba od 43 minuty na scénu začne vstupovat zlo (vyvoláný pomocí knihy) všeho druhu. A kolem 57 minuty se začíná prolévat krev ve velkým. Takže když to shrnu. Gore, krev, kozy, zlo na všechny způsoby, povedenej humor a vtipný hlášky a jeden vychytanej song. Pro někoho odpad. Pro mě takovej slušnej průměr. ()

vitekpe 

všetky recenzie používateľa

Zabavny amatersky pocin oscilujici mezi legraci, trapnosti a gore. Na pribeh zapomente a navic se pripravte na nezazivny rozjezd. V teto prvni pulce je nejvtipnejsi asi zrzka Eileen Daly neustale se snazici nekterou z kolegyn premluvit k lesbohratkam, a nebo reziser masturbujici nad fotkou svyho kamose (nebo kdo to byl). :) Potesila tez v mensi roli Vivian Schmitt, a nebo celkem pohledna hérecka Magdalèna Kalley. ()

Reklama

Reklama