Reklama

Reklama

nitky.

(študentský film)
Slovensko, 2010, 12 min

Réžia:

Robert Puchert

Obsahy(1)

Krátky študentský film nitky. sa pohráva s myšlienkou, nakoľko sú jednotlivé situácie a postavy v našich životoch prepojené. Mladý muž Michal zapríčiní svojou nepozornosťou nehodu. Po rokoch strávených vo väzení, kde bol ako "mladé mäsko" od ostatných väzňov ponižovaný a znásilňovaný, sa stretáva s bratom, na ktorého má jedinú prosbu - aby mu pomohol nájsť ženu, ktorá s ním strávi noc. Aby zabudol na to všetko, čo v posledných rokoch prežíval a z čoho mal hrôzy a strach... Film je zadarmo k zhliadnutiu tu. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (3)

Radko 

všetky recenzie používateľa

Mne sa to náhodou celkom páčilo. Do 12 minút vtesnaný príbeh viny a neprimeraného trestu zaň, ktorý je skôr zreťazením náhod ako plánovanou pomstou. Istá nedopovedanosť a nejasnosť tomu svedčila a nevadili ani amatérsky údesné herecké výkony a celková inscenačná nemohúcnosť, ktorá - ako spomína užívateľ decay - patrí skôr do televíznej minulosti. Dejovo aj vyznením je však celok oveľa uchopiteľnejší ako najnovší režisérov dokumentaristický počin 10 hodín a 55 minút. 55%. ()

decay odpad!

všetky recenzie používateľa

Nechcem byť naozaj zlý, ale toto patrí na obrazovky stv2 do čias niekde 90tych rokov, kde by to vypálilo ako jedna z veľa nudných, nemastných a neslaných televíznych inscenácii. Bohužiaľ je to vážne ťažko uchopiteľné. ()

Reklama

blackrain 

všetky recenzie používateľa

V podstatě by mohl někdo vzít kameru a jít točit na Smíchov, nebo kamkoliv jinam, vyhlédnout si jednu osobu z davu a o té stvořit nějaký příběh. Dopadlo by to totiž naprosto stejně. Jednu hvězdičku dávám za snahu. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama