Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je vysoká, štíhla, úspešná... a je to blondína. Čím nás prekvapí dnes večer? Adelu zažijeme v novej polohe, v akej sme ju doteraz nemali možnosť vidieť. Vaše večery bude spríjemňovať reflexiu každodenných problémov, ktoré za pomoci svojich glosátorských kolegov rozmení na drobné, podfarbí vtipom a odľahčí iróniou. Samozrejme nebudú chýbať ani zaujímaví hostia. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (100)

lulu37 

všetky recenzie používateľa

Adela je vtipná, zábavná a pohotová, všetko vlastnosti vhodné na moderovanie akéhokoľvek projektu. Aj keď je moja najobľúbenejšia moderátorka (veľa ich teda na výber nemáme), musím si dať ruku na srdce a povedať, že to nesplnilo ani zďaleka očakávania...Rozhovory s hosťami sú v pohode, ale ten akože zábavný kútik - dangl, sajfa, lasicová (veru po otcovi talent nezdedila) alebo evita - je otravný.. ()

Angelino 

všetky recenzie používateľa

Prvý diel bola hrôza. Adela ráno v rádiu, cez deň v reality show a večer vo vlastnej show. Nápadito inšpirovanou banánovými rybičkami a zasa so Sajfom. Náhodou som však vzhliadol aj ďalšie 2 a bolo to pozerateľné. Nahráva tomu krátkosť (20 minút) a keby to nebolo natiahnuté 10 minútovou reklamou, bol by to príjemný priemer. ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Pri komentovaní tohto titulu si pomôžem citovaním slov bývalého generálneho riaditeľa televízie Markíza Pavla Ruska, ktorými sa vyjadril ku projektu "Adela show". Absolutne sa stotoužňujem s jeho výrokom: "...nenechal by som Adelu Banášovú, aby sa trápila vo formáte, ktorý jej nesedí a ešte dlho sedieť nebude. Chýbajú jej životné skúsenosti i pokojnejší prejav z nadhľadu. To neznamená, že potieram jej šikovnosť či výnimočnosť. Len by som ich presmeroval tam, kde sa dokážu oveľa, oveľa lepšie zúročiť. A tiež by som sa držal pravidla, že menej je niekedy viac. Profesionálnej kariére dobrého moderátora vôbec neprospieva, keď vyskakuje z každej konzervy." Ku tomu už niet čo dodať. PhDr. Pavol Rusko to vystihol úplne dokonale. Elegantne to označil ako odpad! ()

etienne 

všetky recenzie používateľa

zaraža ma jedno, je tu dosť hodnoteni, pričom tie hodnotenia vychádzaju asi tak z pozretia jednej, maximalne dvoch častí, takže celé to hodnotenie tejto relácie je dosť neobjektívne. Adela zvláda svoju úlohu veľmi dobre, treba si pozrieť najmä časti, v ktorých má nejakého zahraničného hosťa. Na Slovensku nie je moderátor ktorú by takú úlohu zvládol na takej dobrej úrovni. ()

-soch- 

všetky recenzie používateľa

3 za to, že urobila reláciu aká na Slovensku nieje. Žiaľ, milá Ihlička, pána Markoviča naša Adelka ešte neprekonala. + Zhruba po troch mesiacoch od môjho prvého hodnotenia musím zmeniť názor. Znižujem hodnotenie na 2*. Keď sa na to večer pozerám, tak z toho jednoducho nemám dobrý pocit. Vidieť, že Adele tie texty niekto nasilu tlačí do huby a jej taký silený humor nepristane. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama