Reklama

Reklama

Emma a Adam (Natalie Portmanová, Ashton Kutcher) sú starí priatelia, ktorých osud niekoľkokrát spojil. Ich ďalšie stretnutie však bolo osudové. Doktorka Ema potrebuje ventilovať nároky a stres svojej profesie prostredníctvom sexu, Adam sa rozhodne pustiť svoje city k vode z bolestivejších dôvodov. Jeho posledná priateľka ho podviedla s jeho vlastným otcom. S Emmou sa nezáväzne vyspia a ona príde so zdanlivo dokonalým nápadom - budú sa stretávať výlučne kvôli sexu. Pod podmienkou, že vzťah sa skončí, keď niektorý z dvojice bude očakávať viac. To, čo sa začalo ako ideálne riešenie ich fyzických potrieb, sa postupom času čoraz viac komplikovalo a prerástlo do niečoho väčšieho. Obaja sa s tým budú musieť vyrovnať a nájsť odpoveď na kľúčovú otázku. Môžu mať dvaja priatelia sex bez lásky? (TV JOJ)

(viac)

Videá (4)

Trailer

Recenzie (687)

flanker.27 

všetky recenzie používateľa

Pozdržet distribuci filmu o pár měsíců, mohlo by na plakátech stát "ve filmu souloží držitelka Oscara Natalie Portman". Scénář bohužel i při poměrně velkém tempu dialogů nenabízí moc humorných replik, takže hlavní devizou je docela sympatické obsazení (aby ne že) a celkem civilní dojem z filmu. Jak je u současných romantik zvykem, prvnímu milovníkovi občas chybí trochu víc chlapský rozhodnosti, ale úplná figurka naštěstí taky není. Koukatelný, díky většímu než malýmu počtu záběrů na Natálku i zapamatovatelný. ()

Galadriel 

všetky recenzie používateľa

Bohužel i s Ivanem Reitmanem to jde značně z kopce. Natočil romantickou komedii, u které samozřejmě od první minuty víte, jak to všechno dopadne, ale to bych jí ani nezazlívala. Problém je v tom, že už po třetině jsem si myslela, že by měl už pomalu skončit a to zbývala do konce ještě skoro hodina. Pár vtipných momentů nevynahradí ani jindy výborná Natalie Portman, která mi sem prostě vůbec nesedila a naopak překvapil Ashton Kačer, kterému jsem jeho postavu uvěřila naopak stoprocentně. ()

Reklama

freddy 

všetky recenzie používateľa

Sex bez závazků. I o takovém tématu může pojednávat romantická komedie, a vůbec ničemu to nevadí. Bohužel tahle komedie má tu chybu, že byla velice předvídatelná a nenabídla nic navíc, čím by mohla vybočit z dlouhé a nepřeberné řady filmů ze stejného žánru. Vlastně nebýt toho, že v hlavních rolích jsou zde k vidění známá herecká jména, jako je Ashton Kutcher a Natalie Portman, tak by tato komedie zřejmě prošla kiny bez nějakého většího diváckého zájmu, ale právě díky těmto hercům stálo za to se na film podívat a rozšířit si v rámci tohoto žánru své obzory. I když tím samozřejmě neříkám, že ten film byl špatný, to opravdu nebyl, ale bohužel nebyl ani originální, ani ničím výjimečný, prostě klasická story o tom, jak on se zamiluje do ní, ona mu dlouho odolává, nakonec si to ona rozmyslí, ale on už nemá zájem, zkrátka je zde naskládané jedno klišé na druhé a na jedno zhlédnutí je ten film plně dostačující. Jak už jsem napsal, film považuji pouze za klasický průměr, a z toho důvodu ho hodnotím průměrnými třemi hvězdami. ()

dex2man 

všetky recenzie používateľa

Klapka. "Předem nalinkovaný romantický film , bez jakýchkoliv nečekaných dějovích zvratů , u kterého nemusíme ani na minutu trnout , jak to dopadne" po tisícistéstopadesátédevátééé. Škoda že Reitmana (nebo kohokoliv) nenapadne , když už ne ony klišoidní pasáže zcela překopat (což by nemusel průměrný americký popcornový divák unést ve zdraví) , aspon jim změnit pořadí ! to by byl panečku mazec:) No z naprosté šedi to vytáhla jenom Natalie , která může na rozdíl od ostatních hereček v tomto žánru , nabídnout kromě hezké tvářičky i velmi osobitý a zapamatovatelný projev. Zbývá už jen Kačer (čti kačr) , který je tak nějak neutrálně sympatický jako vždy.Výhodou je , že občas vytlačuje ůsměvné repliky smrtící kadencí (2x za hodinu) a že tyto scénky můžete náhodně zaměnovat ve všech jeho filmech , aniž byste zaznamenali rozdíl. ()

robbiee 

všetky recenzie používateľa

[imdb: 6.3/10] | me: Ani nie komédia, skôr veľmi ľahký film snažiaci sa pobaviť. Tento žáner filmu neviem presne definovať - je to niečo medzi komédiou o vzťahu, sexe, láske a romantickým filmom pôsobiacim na city diváka. Lenže z komédie to málo veľmi málo a scén, ktoré by stáli hoci len za úsmev bolo pár a ako romantika to na mňa nepôsobilo vôbec, keďže samotný scenár bol jasný už z traileru a žiaden ďalší vývin postav sa nekonal. Sex ako ústredná záležitosť bola fajn istý čas, ale na 108 minút to nestačilo a teda okrem Natalie Portman, ktorá je stále sexi a "hot" (aj v lekárskom plášti keď chce) tento film ani nemá čo ponúknuť. Ja som to dopozeral kvôli nej..., ktovie, či to bude stačiť každému. [2 a pol *] ()

Galéria (69)

Zaujímavosti (14)

  • Na pozvánkách na neveřejnou projekci byl snímek uveden pod názvem "Hooking Up". (ČSFD)
  • Snímek byl do kin distribuován pod krycím názvem "Dos". (oje)

Súvisiace novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené