Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jake Vig (Edward Burns) je podvodník velkého formátu, který šikovně využívá darů, kterými ho obdařila Příroda: přirozeného šarmu, odvahy a schopnosti vylhat se i z té nejošemetnější situace. Štěstí se však od něj odvrátí v okamžiku, kdy prostřednictvím dvojice zkorumpovaných policistů Whitwortha (Donal Logue) a Manzana (Luis Guzmán) a navenek bezúhonného Lionela Dolbyho přijde nezákonně k slušné sumičce dolarů. Když Lionel a Jakeův parťák Al (Louis Lombardi) zahynou, vyjde najevo, že Lionel vůbec nebyl tak bezúhonný, jak vypadal: pracoval totiž jako účetní pro krále zločinu Winstona Kinga (Dustin Hoffman). Aby splatili dluh a zachránili si život, musejí se Jake a jeho zbylí komplicové - Gordo (Paul Giamatti) a Miles (Brian Van Holt) vrhnout do obzvlášť složitého a nebezpečného podniku. Na pomoc při realizaci famózního podrazu si přizvou tmavovlasou kapsářku Lily (Rachel Weisz). Když však dívka vrazí do dveří s vlasy čerstvě obarvenými narudo, je to první signál smůly, která se na partu začne lepit. Na obzoru se totiž objeví Jakeův letitý nepřítel - všeho schopný agent FBI Gunther Butan (Andy Garcia).

Režisér James Foley (Konkurenti, Cela, Válka gangů) rozjíždí ve velkém stylu kriminální thriller o souboji velmistrů podrazů. Rafinovaná hra s důvěřivostí, spolehlivostí a loajalitou se mění ve smrtící souboj kdo z koho - a za kolik. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (121)

Eawy 

všetky recenzie používateľa

Ako by povedala jedna z mojich kamarátok Cucy:,, Muhaha!" To sa dá povedať na tento film. Od začiatku až po koniec je perfektne zpracovaný. Poviete si,že filmíky tohoto formátu tu boli, ale čert to ber, ešte aj budú. Okrem naozaj skvelého plánu je tu neuveriteľné herecké obsadenie na čele s Edwardom Burnsom a Paulom Giamattim, ktorý tomu dávajú tú pravú eleganciu a švih, humor. Andy Garcia a Rachel Weisz vám lahodia na pohľad a Dustin Hoffman je dokonalo bláznivý. Čo dodať? Úžasný scenár, skvelá hudba (Clocks- Coldplay-to sú titulky), krásny začiatok nádherný koniec, dokonalo odhadnutá dĺžka. 100% Z hloboka sa nadýchnem 1.2.3... ()

KmK 

všetky recenzie používateľa

Cože? Největší filmový podraz od dob Podrazu? Proč si vůbec tento paskvil bere do úst Podraz, kterému nesahá ani po kotníky? Mnoho společného tyto filmy opravdu nemají. Ach jo... Situační zvraty se v tomto díle konají co 10 minut, jsou však naprosto účelové a trapné. Plejáda hereckých hvězd se tudíž nemá čeho chytit a celé to vyzní naprosto fádně. Zbytečný film... ()

Reklama

Le_Chuck 

všetky recenzie používateľa

Sterilná robbery kriminálka, ktorá sa klasicky točí okolo veľkej krádeže, aby to nakoniec bolo všetko úplne ináč. Celé to pôsobí veľmi amatérsky a ladnosť a nadhľad napr. Ritchieho filmov sa dostaví žiaľ len v náznakoch. A to je škoda jednak kôli Rachel a jednak finálnej pointe, ktorej síce chýba punc prekvapenia, ale originalitu neupieram. V rukách niekoho zručnejšieho to mohla byť pecka. ()

Deftie 

všetky recenzie používateľa

Aj keď to veľmi nerada hovorím, Dannyho jedenástka mala navrch. Film nevyužil ani Rachel, ani Dustina (aj keď tá jeho cholerická postava je jedným z mála svetlých bodov), jednoducho nič. Kriminálka, ktorá mala sľubný potenciál trošku prevetrať zaprášené mozgové závity sa pomaly, ale isto zaplietala do vlastných slučiek a podvodov a nakoniec sa aj zadusila. Škoda, na tento film som sa celkom tešila. ()

curfew77 

všetky recenzie používateľa

Můžu s klidným svědomím říct, že mám Edwarda Burnse rád jako nejspíš málokdo tady na CSFD, je ale smutnou pravdou, že jeho kariéra na pořádnou pecku čeká marně a Confidence není výjimkou. Inspiraci partičkou kolem Danny Oceana by přehlédl asi jen hluchý slepec, zápletka je už v polovině filmu překombinovaná až hanba a konec? Tam už jenom líně čekáte, jak se to srovná, aby "všechno sedělo". Tři hvězdičky za to, že 1) Rachel Weisz je stále božská (kolik let jí to ale ještě bude stačit?) - 2) Andy Garcia je obsazen celkem vtipně proti srsti (a role vypelichaného agenta mu sedí) - 3) Eddie je zkrátka sympaťák (vyjde mu to někdy s opravdu pořádnou hlavní rolí?) Suma sumárum, odzívaných 55 %. ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (4)

  • Slovo "fuck" a jeho další tvary zazní ve filmu 130krát. (Matros)
  • Natáčelo se v Los Angeles a na mezinárodním letišti v Ontariu. (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 20. ledna 2003 na filmovém festivalu Sundance v Utahu (USA). (BMW12)

Reklama

Reklama