Reklama

Reklama

V modernom svete, stále viac prepojenom vďaka Facebooku, Twitteru či iTunes, prežíva Lola (Miley Cyrus) a jej priatelia stredoškolské romániky, priateľstvá aj prvé sklamania. Zároveň sa snažia vyhýbať svojim niekedy až príliš autoritatívnym a technologicky negramotným rodičom, ako je napríklad Lolina matka Anne (Demi Moore). Tá jedného dňa nájde Lolin denník a zistí, že jej Lola už dávno nehovorí všetko - má totiž priateľa, s ktorým už mala sex a vyskúšala marihuanu. Škaredo sa preto pohádajú a Lola odchádza k otcovi. Lolin priateľ Kyle (Douglas Booth) má zase problémy so svojím otcom. Ten vôbec nechápe jeho vášeň pre hudbu a chcel by, aby sa viac venoval škole. Všetko smeruje k záverečnému koncertu, kde sa Lola znovu stretne s matkou a Kyleov otec ho konečne uvidí na pódiu. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (282)

Tyny 

všetky recenzie používateľa

Film, z kterého je v poslední době každý na větvi a já vůbec nechápu proč. Lolem se Facebook jen hemží, všude jsou fotku a animace z filmu a já pořád nemůžu přijít na to, co se ostatním na Lol tak strašně moc líbí. Sice je to pohodový film, ale je to prostě řadová romantická komedie, s trochou rodičovství a hudby. Americké klišé, plné ohraných scének. ()

cukorek 

všetky recenzie používateľa

Tento náhodný výber z obrovského množstva filmov sa stal zaujímavý aj napriek nie príliš príťažlivému hereckému obsadeniu. M.Cyrus po boku D. Moore sa akoby našli a vytvorili dôveryhodný ženský pár, ktorý naráža a odoláva jednotlivým nástrahám vo vzájomnom vzťahu dcéry a matky ako aj životných nástrah teenegerskej školáčky. Celé to nabralo slušný spád a pridaním vtipných okamihov ma to celkom pobavilo. Veľmi dobre sa ukázal cit pre strih a premostenie jednotlivých scén, keď slovo, alebo nejaká skutočnosť sa stala mostom pre spájanie odlišných momentov. Svojou jednoduchosťou a bez zbytočnej pretvárky sa rodinný uzol skutočne zamotal a následne rozpadol v prospech žiadaného heppy endu. V podstate ide o tuctový film, ale určite sa oplatí ho vidieť 50%. ()

Reklama

Ryuuhei 

všetky recenzie používateľa

Teenagerská romantická blbost bez větší hloubky. Předvídatelné pseudo-drama těžící hlavně z popularity tehdy ještě normální Miley, na kterém opravdu neshledávám jakoukoliv kvalitu. Sice to nenudilo, ale bylo to příliš hloupé. Jak ve většině nesympatické postavy, tak i děj, který nevzbuzoval absolutně žádné pocity. ()

Dzeyna 

všetky recenzie používateľa

Totální film pro holky - lovestory. Puberťáci v USA, kteří neví co by, chtějí mít co nejdřív za sebou své poprvé :D. Demi Moore a Miley Cyrus jsou asi nejznámější postavy z celého snímku, ale mě nejvíce zaujala Ashley Hinshaw, jelikož si myslím, že je krásná a že má před sebou slibnou kariéru a také Douglas Booth o kterém si myslím to samé. Film je pohodový, dalo by se říci, že je super na odreagovaní. Taková tuctovka s výbornými hereckými výkony a prostředím. ()

runner85 

všetky recenzie používateľa

Predstavte si tú srandu. Mamička sa potajomky stretáva zo svojím bývalým manželom za účelom sexu. Fajčí marihuanu a popri tom začne vlievať do duše múdre reči svojej dcérenke. Tá je samozrejme tiež v šoku. Toho šoku sa aspoň zbavuje rozprávaním žvástov zo svojou peknou kamarátkou. ( tá ukázala hlavne svoje čaro vo filme Cherry ). Mejadny, alkohol, tráva, to všetko je sekundárny dôsledok toho, že im vlastne nič nechýba a nudia sa. THC prednáška bola JÓÓÓP :D Ja to inak vravím stále, ak by po škole išla oberať na osem hodín napríklad hrozno, zberať zemiaky, vytierať dôchodcom zadky, nemla by také problémy, či jej spolužiak sexuje na záchodkoch alebo nie. Alebo aspoň keby sa učila :D Bože a ta otravná Miley Cyrus, je ako herečka tragéd rovnako ako ja :D ()

Galéria (49)

Zaujímavosti (19)

  • Príbeh sa odohráva v Chicagu, no nakrúcalo sa v Detroite. V jednom zábere je jasne vidieť Renaissance Center (RenCen), čo je skupina siedmych mrakodrapov v Detroite. (katherine.)
  • Film bol dokončený už v decembri 2010, ale z finančných dôvodov, ktoré mala spoločnosť Lionsgate, bola jeho premiéra odložená. (Cherry_Bomb)
  • Douglas Booth (Kyle) sa kvôli svojej postave učil hrať na gitaru. (Cherry_Bomb)

Reklama

Reklama