Reklama

Reklama

Sexuálne praktiky pozemšťanov

  • Česko Sexuální praktiky pozemšťanů (viac)

Obsahy(1)

Človek je vskutku zvláštny živočíšny druh! Neexistuje žiadny živý tvor, ktorého rituály párenia by boli podobne komplikované... Dokazuje to i tento špeciálne pre mimozemšťanov nakrútený dokument, v ktorom im na príklade vybraného páru mladých ľudí autori demonštrujú ich sexuálny život. Kým samička (Carmen Electra) tancuje, samček (Mackenzie Astin) zavetrí svoju šancu... Pudovosť a príslušnosť k stádu v duchu primeranom dokumentárnym filmom - to je štýl, ktorým tvorcovia tohto pozoruhodného komediálneho dielka osvetľujú ľúbostný život čeľade Homo Sapiens... (TV Dajto)

(viac)

Recenzie (328)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Ja sa divím, že tu nebola nominácia na Oscara za scenár, ten je absolútne dokonalý. No jasné, nie je to žiadna vážna téma, ale tak dokumentárne a vtipné spracovanie sexuálneho správania ľudí som ešte nikdy nepočul. Naozaj klobúk dolu, hlavne za prvú polovicu filmu, tam to humorom srší jedna radosť. No a Carmen Electru netreba komentovať, ideálnejší kus k tejto téme nemohli vybrať. Priemerný film, priemerná téma, priemerný dej ale je to proste geniálne spracované. ()

nascendi 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavý nápad, ktorý sa však vyčerpá už pri prvom použití a podmanivý komentár Vladimíra Čecha patria k ojedinelým kladom tohto takmer televízneho filmu. Dobrého humoru je tu skromne a pridávať hviezdičky za Carmen Elektru by mi pripadalo nespravodlivé voči ostatným herečkám. Nedokážem si predstaviť, že by som dostal chuť vidieť tento film opakovane. ()

Reklama

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Sviežosť netradičného podania de facto najotrepanejšej filmovej témy nevydrží síce celý film, ale aj tak je to zábavná komédia. Komediálny potenciál externého pohľadu na ľudskú sexualitu bol využitý na maximum - aj keď to znamená, že výsledkom je len ľahká nadpriemernosť a iba vďaka tejto metóde. Pobavila som sa, zasmiala a nakoniec len ľahúčko znudená dorazila k titulkom. 3,5* ()

Kratoc 

všetky recenzie používateľa

Sakra vtipná komedie u které (jako u málokterého filmu) se mi líbil český dabing (hlavně suchý komentář Čecha) než originál. Abych byl upřímný, tak už dlouho jsem neviděl komedii, která by měla originálnější námět. Bylo to opravdu zábavné a Carmen je opravdu kočka. Ovšem hláška: Sperminátor: Nepřítel všech semen! Ta nemělo chybu ;) ()

Morloth 

všetky recenzie používateľa

Jako samotný film by to byla neskutečně hrozná amatéřina, v některých pasážích mne výkony "herců" vyloženě lezly na nervy, scény se spermiemi mi přišly neskutečně blbé a navíc obšlehnuté, Carmen Electra se mi nelíbila, to radši Lucy, ale stejně jsem se bavil. Komentář byl geniální. To ostatní nepodstatné. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (1)

  • Inspiraci pro film získal Jeff Abugov po zhlédnutí přírodovědného dokumentu o páření zvířat. (Nathaniell)

Reklama

Reklama