Reklama

Reklama

VOD (1)

Čo keby vás ten, koho milujete, doslova a do písmena nespoznával? Dokázali by ste si získať jeho srdce aj po druhý raz?
Po úraze žena nespoznáva svojho manžela, a on musí bojovať o jej lásku znova, celkom od začiatku, akoby sa stretli po prvý raz. Príbeh nakrútený podľa skutočnej udalosti.
Paige a Leo sú mladí novomanželia, ktorí sú do seba až po uši zamilovaní a žijú spokojným životom umelcov v Chicagu. Jednej zimnej noci sa počas víchrice stanú účastníkmi dopravnej nehody. Leo vyviazne bez škrabanca, ale úraz hlavy pripraví Paige o všetky spomienky na vzťah s manželom. Keď sa preberie z kómy, Leo je pre ňu cudzí človek. Zrazu prestala byť ženou, ktorú Leo dôverne poznal a nespoznáva nič zo svojho súčasného života. Leo sa náhle ocitne v bolestnej situácii človeka, ktorý musí znova rozdúchať plameň svojej životnej lásky a znova sa uchádzať o srdce svojej milovanej manželky. Aj keď je šanca, že sa jej pamäť vráti, takmer mizivá, Leo sa nevzdáva. Rozhodne sa začať celkom od začiatku a chová sa k Paige tak, akoby sa zoznámili iba pred chvíľou. Z Paige sa po nehode stala znovu mladá študentka práv, ktorou bola aj pred piatimi rokmi, skôr než sa spoznali. Leo dúfa, že keď sa už raz do seba zamilovali, podarí sa to znova. Je to výzva, ktorá preverí jeho vieru v lásku a v posvätný sľub, ktorý je súčasťou každého svadobného obradu - sľub, že manželia zostanú spolu navždy. (TV JOJ)

(viac)

Videá (7)

Trailer 1

Recenzie (564)

Hild 

všetky recenzie používateľa

No prvních deset minut pro mě bylo fakt nesnesitelných, strašně jsem se bála, že se to v tomto kýčovitém stylu ponese celý film. A hele, ono se to pak změnilo a vyklubal se z toho celkem v pohodě stravitelný romantický film, který se nesnaží příliš tlačit na pilu. S romantikou se to tady vůbec nepřehání a to je to největší plus. Je to film, který nijak negraduje, má pořád jedno tempo, tak místy může i lehce nudit. Rachel s Channingem vytvořili celkem pěkný pár a Channing mi po delší době nějak nevadil. Navždy spolu je film, který už určitě nepotřebuji vidět, na rande bych na něho taky nešla, ale neurazí, ani nenadchne. ()

Zíza 

všetky recenzie používateľa

Rachel je stejná jako už tolikrát, ale jí prostě - podle mého názoru - takové typy hrdinek sednou. Channing mi nevadil, nic bravurního ale nepředvedl. Ono asi ani nebylo co. Film je takový uloudaný, nudný, umolousaný, bez výrazné chuti. Nic tomu nevlilo do žil život, pořád to zůstáválo v rovině, kdy se očekává nějaká změna, akce, která stejně nepřišla. Jak jsem tak na to koukala, nijak zvlášť se nebavila. A to jsem na to byla hodně zvědavá. Tak první zklamání z roku 2012. ()

Reklama

maseer2 

všetky recenzie používateľa

v rámci žánru povedená záležitost, ačkoli prostředek filmu byl slabší - v podstatě to byla jen taková výplň mezi vydařeným začátkem a rovněž vcelku zdařilým koncem, díky kterému ve mně ve finále nakonec převládají pozitivní dojmy.. takže slabší čtverka a skvěle pasující tečka v podobě Pictures Of You na závěr :) ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $30miliónovTržby USA $125,014,030Tržby Celosvetovo $196,936,872Tržby za predaj Blu-ray v USA $5,819,061 //počet predaných kusov 253,113Tržby za predaj DVD v USA $22,797,228 //počet predaných kusov 1,338,024║ človek by si myslel že to bude zas nehorázne presladčené a opak je pravdou, príbeh ide v nečakaných kontúrach, skoro nepríde na žiadne otrepané klišé, či šablónkové scénky a kde útrapy prežívame spolu s ústrednou dvojicou, takýto príbeh v danom prevedení sa dá krásne zbaštiť, Channing Tatum v jeho zatiaľ najlepšej úlohe, konečne jeho charakter sa nesie v znesiteľných medziach a neotravuje ani na moment, spočiatku som mal obavy čo sa z toho vykľuje ale nakoniec spokojnosť /80%/ ()

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

No bylo to sladký jak továrna společnosti Nestle a Channing byl s tou zamilovaností místy i dost otravnejm jediný co ho omlouvá, že šlo Rachel, kdyby šlo třeba Mirku Spáčilovou tak bych ho za tohle chování asi nakopnul doprdele. Teda doufám, že tohle se mě s holkou nestane i když při mý smůle, už abych se pomalu připravoval. ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (12)

  • Severoamerické tržby dosáhly 125 milionů amerických dolarů, celosvětové pak 196,1 mil. (NIRO)
  • Keď Paige (Rachel McAdams) pracuje na svojej soche a od hnevu odsunie stôl, sú jej ruky dokonale čisté, nie je na nich žiaden sochársky materiál. (toi-toi)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 30 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama