Reklama

Reklama

VOD (1)

Čo keby vás ten, koho milujete, doslova a do písmena nespoznával? Dokázali by ste si získať jeho srdce aj po druhý raz?
Po úraze žena nespoznáva svojho manžela, a on musí bojovať o jej lásku znova, celkom od začiatku, akoby sa stretli po prvý raz. Príbeh nakrútený podľa skutočnej udalosti.
Paige a Leo sú mladí novomanželia, ktorí sú do seba až po uši zamilovaní a žijú spokojným životom umelcov v Chicagu. Jednej zimnej noci sa počas víchrice stanú účastníkmi dopravnej nehody. Leo vyviazne bez škrabanca, ale úraz hlavy pripraví Paige o všetky spomienky na vzťah s manželom. Keď sa preberie z kómy, Leo je pre ňu cudzí človek. Zrazu prestala byť ženou, ktorú Leo dôverne poznal a nespoznáva nič zo svojho súčasného života. Leo sa náhle ocitne v bolestnej situácii človeka, ktorý musí znova rozdúchať plameň svojej životnej lásky a znova sa uchádzať o srdce svojej milovanej manželky. Aj keď je šanca, že sa jej pamäť vráti, takmer mizivá, Leo sa nevzdáva. Rozhodne sa začať celkom od začiatku a chová sa k Paige tak, akoby sa zoznámili iba pred chvíľou. Z Paige sa po nehode stala znovu mladá študentka práv, ktorou bola aj pred piatimi rokmi, skôr než sa spoznali. Leo dúfa, že keď sa už raz do seba zamilovali, podarí sa to znova. Je to výzva, ktorá preverí jeho vieru v lásku a v posvätný sľub, ktorý je súčasťou každého svadobného obradu - sľub, že manželia zostanú spolu navždy. (TV JOJ)

(viac)

Videá (7)

Trailer 1

Recenzie (565)

Botič 

všetky recenzie používateľa

Life's all about moments, of impact and how they changes our lives forever. Tam někde vzadu v hlavě vím, že by se mi to líbit nemělo, že bych se měl cítit provinile, protože The Vow je jen průměrnou romantickou komedií hrající na city pod hlavičkou instituce zvané "podle skutečné události", ale asi jsem se dneska ráno slušně praštil do hlavy + k tomu na závěr The Cure a jejich Pictures Of You, aby to v člověku jo rezonovalo...What's wrong with me? =)) ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Štyrmi hviezdičkami pri romantických filmoch šetrím, ale tu sa celkom hodia. DENNÍK JEDNEJ LÁSKY je, aj napriek očividnej snahe, neprekonaný, ale Navždy spolu má všetko na svojom mieste. Dokonca aj povinné klišé žánru (rozchod, tajomstvo) je znesiteľne a hlavne rýchlo podané. Ťažšie sa mi prehrýzalo americkou špecialitou vylievania si srdca svojim kamarátom (a kamarátkam). Film má pár pôsobivých i roztomilých scén. Takmer na úrovni LÁSKA A INÉ ZÁVISLOSTI... ()

Reklama

poz3n 

všetky recenzie používateľa

No nebylo to vůbec tak špatné, jak jsem předpokládal ve chvíli, kdy jsem tuhle smáčírnu kapesníků pustil k učení jako guilty pleasure křoví. Sice se divák dočká dostatečného počtu očekávaných romantických klišé, nicméně v určitých momentech příběh docela překvapuje a nedává divákovi asi úplně to, co ve skrytu duše a s kapesníkem po ruce očekává. Zvlášť zajímává je nejasná povaha hlavní hrdinky, která je navzdory všem principům žánru chvílemi docela kráva a hlavního hrdinu tak nutí se zamýšlet nad tím, má-li to celé vůbec cenu. Celkem mile mě překvapil i samotný konec, stejně tak i ústřední duo, které neprudilo tolik, jak by se asi dalo čekat. 6/10 ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Film nemusí nič dokazovať a ani sa na nič nehrá. Od začiatku do konca je to úplne typická romantika namiešaná Hollywoodom. Len tentoraz sa inšpirovali skutočným príbehom jednej dvojice. Film funguje v mnohých smeroch podstatne lepšie ako napríklad podobne ladený One Day. McAdams a Tatum sú charizmatický a obidvom to na plátne veľmi svedčí. Práve tá chémia medzi nimi dodáva filmu na znesiteľnosti a aj keď film trocha citovo vydiera, nehnevám sa na neho za to. V rámci žánru asi najsilnejšia pozícia pre romantický film. Funguje v ňom všetko a kto má len trocha rád tento žáner príde si na svoje. Síce sa nejedná o žiadnu originalitu, ale podľa môjho názoru je dakedy aj v jednoduchosti krása, čoho je The Vow jasným dôkazom. ()

Hild 

všetky recenzie používateľa

No prvních deset minut pro mě bylo fakt nesnesitelných, strašně jsem se bála, že se to v tomto kýčovitém stylu ponese celý film. A hele, ono se to pak změnilo a vyklubal se z toho celkem v pohodě stravitelný romantický film, který se nesnaží příliš tlačit na pilu. S romantikou se to tady vůbec nepřehání a to je to největší plus. Je to film, který nijak negraduje, má pořád jedno tempo, tak místy může i lehce nudit. Rachel s Channingem vytvořili celkem pěkný pár a Channing mi po delší době nějak nevadil. Navždy spolu je film, který už určitě nepotřebuji vidět, na rande bych na něho taky nešla, ale neurazí, ani nenadchne. ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (12)

  • Příběh Paige (Rachel McAdams) a Lea (Channing Tatum) byl inspirovaný příběhem manželů Krickitt a Kima Carpenterových, s kterými se herci před natáčením scházeli, aby je zachytili co nejvěrněji. Krickitt Carpenterová měla později dvě děti a vzpomínky se jí nikdy nevrátily. Carpenterovi se objevili i na premiéře filmu. V roce 2018 oznámili rozvod. Stalo se tak po 25 letech manželství. (Mike88)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 30 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené