Reklama

Reklama

VOD (1)

Max sa zotavuje z traumatickej nehody, a tak vezme aspoň prácu bezpečnostného nočného strážnika v otcovom obchodnom dome. Práve vtedy sa mu začne zjavovať v tamojších zrkadlách mladá žena. Max si nie je istý, či sú jeho vízie vedľajším efektom práškov na spanie, alebo či sú skutočné. A tak si začne všímať všetky detaily ženy v zrkadle. Lenže potom sa jedného dňa ukáže, že niekoľko zamestnancov obchodu zomrelo a Max je podozrivý z ich vraždy. Musí s pravdou von - teda, že v obchode straší duch v zrkadlách - len tak môže dokázať svoju nevinu a zastaviť vyčíňanie prízraku. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (192)

Thomassi 

všetky recenzie používateľa

První díl byl pro mě milým překvapením, tudíž jsem byl zvědavý i na ten druhý. I když hodnocení je tady poměrně slabé, nevěřil jsem, že to bude takový průser. A ono se mi to potvrdilo. Nic moc extra to sice nebylo, ale já jsem ani nic velkýho nečekal. A dopadlo to přesně tak, že na konci jsem byl spokojený. Mělo to hororovou atmosféru, kterou spousta filmů postrádá. A tady dokonce velmi dobrou. Navíc žádné dlouhé startování, už od začátku to frčelo, krví se to tu taky hemžilo a naturalistické scény byly místami až nechutné, ale všechno mi to dohromady prostě padlo do oka a bavilo mě to. I když jednočka byla lepší, tak tomuto dám zasloužený tři hvězdy. ()

Rendiss 

všetky recenzie používateľa

To si opravdu dělá někdo legraci. Fakt pitomost! První díl s Kieferem Sutherlandem nám stačil, tam našli problém a vyřešili ho! Ale tohle? Co to obsazení? No hrůza! Trapná mrtvola v zrcadle, toho jsem se snad měl leknout? Prosím vás, příště se do takových blbostí nevrhejte. Dvakrát piš, jednou toč! ()

Reklama

Jello Biafra 

všetky recenzie používateľa

Hlavným problémom tohto filmu je, že nemá prakticky žiadnu hororovú atmosféru. Tých zopár drsných krvavých záberov nemôže zamaskovať fakt, že sa tu prakticky nie je čoho báť a hlavný hrdina v podaní Nicka Stahla (Terminátor 3, Sin City) je maximálne nesympatický. Aj keď má tento film poradové číslo 2, vôbec na film Mirrors z roku 2008 nenaväzuje. Skorej tu ostala len zachovaná myšlienka pomstychtivých duchov zo zrkadiel, ale ako ducharina tento film absolutne nefunguje. ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Frederik Wiedmann: 1. Main Title (3:30) ,2. Kayla (1:48) ,3. Slice (2:29) ,4. Alive (2:03) ,5. Run! (1:59) ,6. Who is Henry Schow? (2:01) ,7. Eleanor's Lament (3:33) ,8. Keller Returns (1:27) ,9. Suspicious (2:16) ,10. Loosing Her Up (2:04) ,11. The Murder (1:24) ,12. Want a Slice? (2:37) ,13. At Henry's House (1:18) ,14. A Corpse in the Basement (1:07) ,15. Car Crash (1:21) ,16. Max's Theme (1:24) ,17. Broken Glass for Dinner (1:24) ,18. Nightmare (1:04) ,19. Revenge (1:28) ,20. Arriving at the Crime Scene (1:07) ,21. Reflection (1:20) ,22. In the Basement (3:01) ,23. Mirror Syndrome (2:13) ,24. Breaking Glass (1:01) ,25. It's Over (1:19) ,26. Mirrors II (4:04) , ()

drackula 

všetky recenzie používateľa

Prepraný nápad z prvého dielu okorenený trochou explicitného násilia a v každom zrkadle prítomný odraz mŕtveho dievčaťa, ktorá sa až moc ponášala na svoje "zmoknuté" ázijské kolegyne, nestačia na vytvorenie kvalitnej atmosféry. Film postrádal tempo a nepriniesol nič nové, iba sa snažil zviezť na podarenom prvom dieli. 40 % ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo od listopadu do prosince 2009, a to především v Baton Rouge v americkém státě Louisiana. (Terva)
  • Keď sa Jenna (Christy Romano) otáča pred zrkadlom a začne sa vyzliekať, vidno jej spodnú bielizeň. Hneď v ďalšom zábere ju už na sebe nemá. (kubqo)

Reklama

Reklama