Reklama

Reklama

VOD (1)

Max sa zotavuje z traumatickej nehody, a tak vezme aspoň prácu bezpečnostného nočného strážnika v otcovom obchodnom dome. Práve vtedy sa mu začne zjavovať v tamojších zrkadlách mladá žena. Max si nie je istý, či sú jeho vízie vedľajším efektom práškov na spanie, alebo či sú skutočné. A tak si začne všímať všetky detaily ženy v zrkadle. Lenže potom sa jedného dňa ukáže, že niekoľko zamestnancov obchodu zomrelo a Max je podozrivý z ich vraždy. Musí s pravdou von - teda, že v obchode straší duch v zrkadlách - len tak môže dokázať svoju nevinu a zastaviť vyčíňanie prízraku. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (192)

Martin741 odpad!

všetky recenzie používateľa

Rozpocet k tejto ubohosti a zevraj "hororu" bol zrejme spotrebovany na kulisy, kameru a mnozstvo alkoholu, ktory vypil scenarista, lebo scenar bol asi vymysleny v miestnej krcme pod stolom, inak si takuto demenciu neviem vysvetlit. Na vyplatu hercov, rezisera a na samotne natacanie uz asi neostal ani cent. Vsetko spatne : 0 % ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Victor Gárcia pro mě není žádnej začátečník a jako béčkový tvůrce si podle mě vede dostatečně dobře, jen ten Hellraiser se mu nepovedl, ale Návrat do domu je kvalitní film a Arctic predator považuju za kvalitní průměrný béčko. Jen spodivemzrovna já jsem viděl zrcadla 2 až ted, ale tak můžu říct že se jedná o kvalitní film srovnatelný s jeho Návratem do Domu hrůzy. Bál jsem se že se nebudu bát, nakonec sem tam lekačka byla sice jsem se vyloženě nebál ale film občas lehce postrašil. Dál jsem se bál hereckého obsazení a to zejména Katta kterej nehraje zrovna v dobrých filmech nakonec jsem ho sotva poznal,, no a Stahl i když hraje občas dobře tu vypadá strašně, takže za bývalýho feťáka palec nahoru:-) Každopádně příběh stojí za prd takovýhlech námětů jsme tu měly miliardu. Pokračování se ale poměrně povedlo nečekal jsem nic extra ale nakonec jsem byl spokojen takže ty 3*, Garcio drž se, vykašli se za ty negativi za Hellraisera a pokračuj v duchařinách které ti celkem jdou. ()

Reklama

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

Úkážkový príklad béčkového pokračovania áčkového filmu. Prvé Zrkadlá považujem za jeden z mála naozaj fajn hororov, zato dvojka je hneď od počiatku bezradná ako jehovista čo práve zistil že koniec sveta sa odkladá na neurčito. Hrdina s povinnou traumou opäť raz vidí mŕtvych ľudí a tí sú potom zabíjaní svojim masochistickým odrazom v zrkadle. Nič než rutina, absencia nápadov a letargická rezignácia na nejaké tajomno. Jediné na čo sa tvorcovia zmohnú je hneď skraja natrieskať rýchlo za sebou pár vrážd kde ukážu sprchujúce sa namydlené kozy s odrezanou hlavou či gurmánsky vyliezajúce črevá. No fajn, hnusná brutalita nikdy nič nepokazí, aj keď sa len snaží zamaskovať neexistenciu nosnej myšlienky. Potiaľ v podstate fajn video béčko, ľudia umierajú a nevyspatý hrdina ako bývalý feťák nevie či sa mu nerozleptáva príčetnosť. Celé to potom začne tragicky dostávať na riť s blížiacou sa pointou, ktorá to celé odjebe niekam k televíznej duchárskej detektívke a hrdinovia sa začnú naháňať s dákym slintošom. Odmietam už uveriť že niečo také napísal živý človek a dokonca za to zobral peniaze. Ak áno mal by sa obesiť ako Judáš za svojich tridsať strieborných. To vážne nedokáže žiadny z tých scenáristických jebov prísť s čímkoľvek iným ako záhrobnou pomstou sprznenej ženy?! Skôr si myslím že tie filmové štúdiá majú nejaký spoločný textový editor ktorý automaticky chrlí scenáre pozliepané z rôznych úryvkov nájdených na internete. Hororový žáner je v rozklade už dávno a vďaka podobne bezrízorným podvraťáckym chujovnám už z neho odpadávajú posledné kusy mäsa. Mor ho, Cthulhu na Vás! ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

V roku 2008 natočil režisér Alexandre Aja snímok "Zrkadlá". Je to americký remake kórejského filmu "Geoul sokeuro". Zdal sa mi to byť celkom podarený duchársky horror. Takže som si pustil i "Zrkadlá 2". Réžie sa ujal omnoho menej skúsený Víctor García. Natočil však obstojné pokračovanie. Max spôsobí autonehodu pri ktorej zahynie jeho snúbenka. Trápia ho výčitky svedomia. Po čase nastúpi do luxusného obchodu s umením ako nočný strážnik. Tam začne v zrkadlách vídať prízraky mŕtvych ľudí. *** ()

Hrabka 

všetky recenzie používateľa

Pokračování úspěšných hororů mají většinou nevalnou kvalitu. Zrcadla mě docela příjemně překvapila. Ačkoli je příběh hodně předvídatelný a docela naivní, tak dokáže slušně zabavit. Použití zrcadel v hororu je prostě skvělé a i tento celý film o nich je celkem povedený. Sice to už nepůsobí tak originálně a tajemně jako v jedničce, ale určitě potěší jednotlivé zabijačky, které mají šťávu. 55% ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo od listopadu do prosince 2009, a to především v Baton Rouge v americkém státě Louisiana. (Terva)
  • Keď sa Jenna (Christy Romano) otáča pred zrkadlom a začne sa vyzliekať, vidno jej spodnú bielizeň. Hneď v ďalšom zábere ju už na sebe nemá. (kubqo)

Reklama

Reklama