Reklama

Reklama

VOD (1)

Bývalá kráľovná krásy Samantha Hortonová (Jennifer Love Hewitt) je voľky-nevoľky nútená zamestnať sa v masážnom salóne – jej manžel Rex (Teddy Sears) už totiž po nedávnom zranení viac pracovať nemôže a hrozí im, že kvôli narastajúcim dlhom, ktoré nie sú schopní splácať, im exekútori zhabú všetok majetok, vrátane strechy nad hlavou. Samantha teda nemá na výber – niekto sa skrátka musí postarať o rodinu, s troma malými deťmi predsa nemôžu zo dňa na deň skončiť na ulici! Ibaže... Netrvá dlho a zistí, že jej „zákazníci“ od nej očakávajú oveľa viac, než len masáž... (TV Doma)

(viac)

Zaujímavosti (4)

  • „Mama mi povedala, že je na mňa veľmi hrdá. Pozdáva sa jej myšlienka, že predvediem striptíz a budem hrať prostitútku,“ povedala Jennifer Love Hewitt. (Sufferer)
  • „Všetky intímne scény sme natočili za dva dni. Absolvovala som výmenu nohavičiek celkom dvadsaťšesťkrát a mala som aj rovnaký počet klientov,“ prezradila herečka Jennifer Love Hewitt a ďalej dodala: „Bolo to prinajmenšom čudné. Bola som zakaždým v miestnosti len s jedným chlapom a kopou ľudí zo štábu. Pustili sme sa „do toho“ a onedlho nasledovala výmena spodnej bielizne a úprava mejkapu“. (Sufferer)

Reklama

Reklama