Reklama

Reklama

Šťastný Nový rok

  • Slovensko Silvestrovská noc (viac)
Trailer 3

Show pred koncoročným odpočítavaním rozhodne patrí romantike. Mnohé páry sa tešia na mimoriadnu polnočnú pusu, iní sa práve v týchto magických chvíľach robia celoživotné rozhodnutia a ďalší sa možno rozhodnú dať šancu niekomu, kto by mohol byť "ten pravý". Emočný dosah tohto sviatku má však väčší presah. Silvester neslúži láske len v miliarde nádherných a niekedy šialených stavov, ale pozerá sa aj na jej ostatné formy: odpustenie, súcit, a každodenné zázraky, kedy ľudia otvárajú svoje srdcia inému uhlu pohľadu. Film tieto myšlienky ukazuje prostredníctvom zdanlivo náhodne vybraných samostatných príbehov z obrovského množstva, ktoré sa dennodenne odohrávajú. Každý je samostatný, niektoré spolu súvisia, iné sa prelínajú. (TV Markíza)

(viac)

Videá (12)

Trailer 3

Recenzie (455)

Rosaviva 

všetky recenzie používateľa

Prvních deset minut filmu jsem nedělala snad nic jinýho než, že jsem se divila kdo všechno tam hraje. Opravdu film plný známých jmen. Když se odpoutám od toho, že tam hrálo snad 10 mých oblíbených herců, tak se mi to líbilo. Je nesmysl to srovnávat s Láskou nebeskou, protože, řekněme si to upřímně, další takový film už jen tak někdo nenatočí. Tohle byl příjemně oddychový film. Možná bych pár příběhů vynechala, aby tam bylo více prostoru pro ostatní, i když je těžké říct, které, protože se mi líbili všechny. Ale Zac s Michelle se mi snad líbili nejvíc, oba zazářili, hlavně na konci teda :D 4* ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Je to rovnako umele ako predošli Marshallov pokus o imitaciu Lasky nebeskej. Namiesto Valentina tentokrat znasilnuje Silvester a dopadlo to este horsie. Pribehov je prilis vela. Kazdemu sa venuje tak minutu a hned sa skace na dalsi a tak neustale dookola a kym sa obehne kolecko a vrati sa k tomu prvemu, tak som uz uplne zabudol o com bol. Po hodine ma to prestalo bavit a sustredil som sa len na tych par z nich v ktorych hrali moji najväcsi oblubenci. U ostatnych ani po skonceni filmu neviem o co islo. No a ani tie ktorym som venoval pozornost neboli nic extra, kedze bolo prilis malo casu, aby sa poriadne rozvinuli. Tym padom ma v nich akotak bavili iba samotni herci. Potesilo ma, ze sa nakoniec spojila linia De Nira a Hillary Swank. Rad by som ich videl spolu v nejakom poriadnom filme. Jedina linia, ktora aj v tomto skratkovitom prevedeni fungovala takmer dokonale bola ta s Michelle Pfeifer. Za nu davam 1 hviezdicku. Ale ako celok to je proste tragedia. Menej je niekedy viac. Bud to chcelo menej pribehov alebo dvojnasobnu stopaz. 2/10. ()

Reklama

nirvana91 

všetky recenzie používateľa

Nový rok mať v apríli to je niečo :D Klasická sladká romantická komédia s kopou kvalitných hercov (niektorí však dostali také mizerné roly až mi ich ľúto bolo napr. taká Alyssa Milano - to čo bolo? som si ju ani nevšimla v prvom momente) a klasickým(i) happy endom. To by sa nám žilo keby sme v takýchto filmoch žili, svet gombička. Čo ma ale mrzí najviac je fakt, že pri záverečných nepodarených scénach som sa nasmiala viac ako počas celého filmu. Tomu venujem jednu hviezdičku PLUS. ()

hellstruck 

všetky recenzie používateľa

Protože byla v Anglii Bonfire Night a za okny mi řádili lidé s ohňostroji a petardami, dostala jsem náladu na nějaký slavnostní film. New Year's Eve nebyla ta správná volba. Ne snad proto, že by nebyl Silvestr nebo že by se mi nelíbila oslava v New Yorku (co bych za to dala, stát na Times Square..). Ani nepatřím mezi diváky, kteří u každého druhého filmu brečí, že je to předvídatelné klišé. Ale tady těch příběhů bylo tak moc, že žádný nedostal tolik prostoru, kolik by si zasloužil. Dějová linie Efron-Pfeiffer však byla výborná a ráda bych na toto téma celý film (a nějaké objasnění, proč její postava byla tak divná..). Ostatní byli naprosto nezajímaví, v čele s Bon Jovim (fuj! to nejstrašnější z celého filmu...) a Abigail Breslin, která se z krásné sympatické holky stala vyumělkovanou figurínou.... ()

mcb 

všetky recenzie používateľa

Obří reklama na Niveu, New York a dvojku Sherlocka Holmese. Jiný důvod pro vznik tohoto snímku než nahrabání z kapes diváků v průběhu svátku neexistuje. To stejné by se dalo říct i o předchozím Marshallově Na sv. Valentýna, ten však splňoval jakási kritéria romantické komedie - byl vtipný, více nápaditý, v mnoha příbězích i vypointovaný, možná i trochu dojímavý. V New Year's Eve není nic - jakoby si někdo řekl, že když to fungovalo jednou, bude to fungovat podruhé. Zbyla ale jen trapnost (souboj o to, kdo dřív porodí o půlnoci), křeč, banální historky (celý film někde poběžím a přesně o půlnoci toho dosáhnu) a prvoplánové dojímání na americký způsob (umírající člověk, který chce naposledy vidět novoroční oslavy). Zkrátka, jestli existuje lepší případ označení filmu jako výrobku nebo komerčního produktu pro masy, je to právě Šťastný Nový rok. Film umělohmotný jako Katherine Heigl, sloužící jen k tomu, aby si vycházející hvězdička Glee mohla střihnout svůj sladký song. Dělá se mi špatně, a to mi podobné kýče většinou nevadí.. P.S. Muže být film, na němž jsou nejlepší závěrečné titulky, vlastně dobrý? ()

Galéria (107)

Zaujímavosti (13)

Súvisiace novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (viac)

Den matek dostane vlastní film

Den matek dostane vlastní film

02.07.2015

Garry Marshall (Pretty Woman) se na stará kolena zakoukal do ansámblových romantik. Na sv. Valentýna vydělalo 216 milionů dolarů, takže rychle přišlo pokračování Šťastný Nový rok. To ale sesbíralo … (viac)

Proyasův ráj ztracený?

Proyasův ráj ztracený?

14.12.2011

Studiu Warner Bros. se v posledních týdnech moc nedařilo. Zaručené „hity“ jako Happy Feet 2 a Šťastný Nový rok tvrdě narazily na nezájem publika i nepřízeň kritiků. A přestože Sherlock Holmes: Hra… (viac)

Reklama

Reklama