Reklama

Reklama

Dom plný zvieratiek

(seriál)
  • Česko Dům plný zvířátek (viac)
Rodinný
Nemecko, (2010–2023), 57 h 9 min (Minutáž: 25–30 min)

Predloha:

Sebastian Andrae (kniha), Berno Kürten (kniha) (viac)

Hrajú:

Floriane Daniel, Heikko Deutschmann, Sanne Schnapp, Michael Sideris, Lotte Hanné, Enya Elstner, Jule-Marleen Schuck, Moritz Knapp, Tabea Hug, Fynn Henkel (viac)
(ďalšie profesie)

Série(10) / Epizódy(125)

Obsahy(1)

Všade tam, kde je počuť štekanie psíkov, békanie ovečiek alebo mňaukanie mačičiek, sú nablízku Hansenovci. Prečo? Pretože Dr. Philipp Hansen je veterinár a práve si otvoril ordináciu vo veľkej vile, kde sa presťahoval s celou svojou rodinou. Presun z ruchu veľkomesta do idylického Čierneho Lesa bolo ťažké najmä pre 10-ročnú Grétu, najmladšiu dcéru Dr. Hansena. Našťastie po tom, ako sa zoznámi s rovesníkom Jonasom, sa stáva jej nový domov plný neopísateľných dobrodružstiev. "Dom plný zvieratiek" je rodinný seriál vhodný pre všetky vekové kategórie a aj pre vašich zvieracích maznáčikov. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (2)

Yesqward 

všetky recenzie používateľa

Tento seriál ma dosť prekvapil. Myslel som, že to bude tupý nemecký seriál bez zmyselných dialógov, ale je to fakt dobré, a odporúčam. Príjemné zabitie voľnej chvíľky. 80% ()

hygienik 

všetky recenzie používateľa

Doktor z hôr pre deti. Nesúhlasím s distribútorom v tom, že je to určené všetkým vekovým skupinám. Je to dosť infantilné a po 3 dieloch som to zabalil. Kvalitatívne je to deutscheTV štandard a v Nemecku to pokladajú za pekný seriál. V podstate to posilňuje ilúziu vidieckej idylky. ()

Reklama

Galéria (397)

Reklama

Reklama