Reklama

Reklama

Dom na konci ulice

  • Česko Dům na konci ulice (viac)
Trailer 1

Keď sa matka s dcérou presťahujú do malého mestečka, zistia, že vo vedľajšom dome sa pred rokmi odohrala tragédia - mladá dievčina tam zabila svojich rodičov. Dcéra sa zoznámi s chlapcom, ktorý ako jediný masakru prežil a zistí, že dávny hrôzostrašný príbeh sa ešte zďaleka neskončil. Čerstvo rozvedená Sarah a jej dcéra Elissa chcú začať nový život a presťahujú sa do svojho vysnívaného vidieckeho domu v malom mestečku. Keď však v okolí začne dochádzať k prekvapujúcim a nevysvetliteľným udalostiam, zistia, že mestečko ukrýva desivé tajomstvo. Pred niekoľkými rokmi vo vedľajšom dome mladé dievča zabilo svojich rodičov priamo v ich posteli a potom záhadne zmizlo. Jediný, kto vtedy masakru prežil, bol jej brat Ryan. Aj napriek výhradám svojej matky sa Elissa so samotárskym Ryanom spriatelí. Čím sú si tí dvaja bližší, tým hlbšie sa všetci ponárajú do tajomného nebezpečenstva, ktoré bude mať ešte desivejšie následky, než si dokážu predstaviť. (TV JOJ)

(viac)

Videá (10)

Trailer 1

Recenzie (292)

Bloody13 

všetky recenzie používateľa

Název, evokující hned několik jiných titulů, je stejně dlouhý jako sám film, a stejně nezajímavý jako hlavní hrdinka. Tenhle vykleštěnec postrádá jakékoliv napětí (snad s výjimkou prvních 10 minut), výraznější násilí (bylo tam vůbec něco?) nebo sebemenší nápad či moment překvapení. Neříkejte mi, že po lámání chleba.. ehm, pardon, tedy vazu, jste ještě netušili, v čem je zakopaný pes. Zkrátka slaboučký thriller, z kterého nemůžou být nadšeni snad ani diváci školou povinni. Ruce pryč. ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Väčšinu filmu som mal pocit, že varia z vody a nevedia, ako tú jednoduchú zápletku natiahnuť na poldruha hodiny. Logicky tam teda pchali úplne zbytočné postavy (spolužiaci) a dejové línie (bitka kapiel?!). Finále ma ale dokázalo obstojne prekvapiť, herci sú celý čas fajn a aj niekoľko solídnych ľakačiek sa urodilo. Vo výsledku priemer, ktorý nezanechá až taký prázdny dojem, ako sa dobrú polovicu filmu javí. ()

Reklama

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Dvě třetinu filmu, a možná i trochu déle, se táhne nezáživné drama matky s dcerou. Matka nemá na Elissu čas, a tak se ji snaží alespoň omezovat, co to dá. Naštěstí pro Elissu má každou chvíli prodloužené směny v nemocnici, a tak si Ellisa může užívat života podle svého. A protože je to ukázková a navíc zvědavá blbka, brzy za své chování zaplatí. Hororové jsou možná poslední minuty, kdy dojde na napětí, ale osobně jsem spíše fandil Ryanovi, páč dcera s matkou byly naprosté tragédky. Nevadí mi, že film vykrádá, co se dá, vadí mi, že není napínavý, mrazivý a atmosférický. Konec to rozhodně nezachrání a možná i ty dvě hvězdy za kameru a závěrečný rozjezd jsou moc...nikdy více. ()

Figu 

všetky recenzie používateľa

Klasický průměrný thrillerek, který v podstatě nepřekvapí vůbec ničím. Nejlepší je určitě obsazení matky a dcery v podání Elisabeth Shue a Jennifer Lawrence. Opravdu se zde nekoná nic zvláštního a procenta filmu na čsfd sedí jak miska na prcině! Nicméně Jennifer, i přes tuto slátaninu, u mě za poslední filmečky a její herecký výkony má nakročíno do top desítky, ale rozhodnu se, až po shlédnutí Rudé volavky. Dům za 55% ()

Marsik 

všetky recenzie používateľa

Moje první setkání s Oscarem čerstvě ověnčenou herečkou Jennifer Lawrence a konečný dojem - nic moc. Ale to nevyčítám jí, to je problém děravého scénáře, kdy se pořád dokola žvaní o tom, proč ten kluk bydlí sám a jak to máš těžké, když jeho rodiče byli zavražděni, apod. Do 60. minuty to byl spíše takový "rodinný" nemastný neslaný thriller. Pak se to tedy malinko rozjíždí a závěrečných 20 minut už to horor docela připomínalo. Byly tam 3 velmi dobré lekačky, ale bez nich by byl film opravdu ryze průměrný. Nakonec lehce nadprůměrné hodnocení udělím. 60% ()

Galéria (71)

Zaujímavosti (5)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 46. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Byť středoškoláci velmi poškodí Ryanovo (Max Thieriot) auto (rozbité čelní sklo a přední světlomety) po chvíli, když jej řídí Elissa (Jennifer Lawrence), je auto zcela v pořádku a v tomto stavu už zůstane až do konce filmu. (pemap)

Súvisiace novinky

Hladové hry bourají statistiky

Hladové hry bourají statistiky

26.03.2012

To jsou opravdu pozoruhodná čísla. Adaptace bestselleru Hunger Games zlomila o víkendu hned několik rekordů. S odhadovanými tržbami kolem 155 milionů dolarů jde o nejúspěšnější březnovou premiéru… (viac)

Reklama

Reklama