Reklama

Reklama

Dom na konci ulice

  • Česko Dům na konci ulice (viac)
Trailer 1

Keď sa matka s dcérou presťahujú do malého mestečka, zistia, že vo vedľajšom dome sa pred rokmi odohrala tragédia - mladá dievčina tam zabila svojich rodičov. Dcéra sa zoznámi s chlapcom, ktorý ako jediný masakru prežil a zistí, že dávny hrôzostrašný príbeh sa ešte zďaleka neskončil. Čerstvo rozvedená Sarah a jej dcéra Elissa chcú začať nový život a presťahujú sa do svojho vysnívaného vidieckeho domu v malom mestečku. Keď však v okolí začne dochádzať k prekvapujúcim a nevysvetliteľným udalostiam, zistia, že mestečko ukrýva desivé tajomstvo. Pred niekoľkými rokmi vo vedľajšom dome mladé dievča zabilo svojich rodičov priamo v ich posteli a potom záhadne zmizlo. Jediný, kto vtedy masakru prežil, bol jej brat Ryan. Aj napriek výhradám svojej matky sa Elissa so samotárskym Ryanom spriatelí. Čím sú si tí dvaja bližší, tým hlbšie sa všetci ponárajú do tajomného nebezpečenstva, ktoré bude mať ešte desivejšie následky, než si dokážu predstaviť. (TV JOJ)

(viac)

Videá (10)

Trailer 1

Recenzie (292)

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Väčšinu filmu som mal pocit, že varia z vody a nevedia, ako tú jednoduchú zápletku natiahnuť na poldruha hodiny. Logicky tam teda pchali úplne zbytočné postavy (spolužiaci) a dejové línie (bitka kapiel?!). Finále ma ale dokázalo obstojne prekvapiť, herci sú celý čas fajn a aj niekoľko solídnych ľakačiek sa urodilo. Vo výsledku priemer, ktorý nezanechá až taký prázdny dojem, ako sa dobrú polovicu filmu javí. ()

lioncel

všetky recenzie používateľa

Velmi slušné /čti: sympatické/ obsazení hlavních rolí - Elissa, Ryan, Sarah .. a zajímavý námět k tomu /ten chov domácích mazlíčků ve sklepě v betonové kopce má určitě něco do sebe/ .. a hlavně POZOR! .. pokud náhodou také patříte mezi náruživé maniaky vyhledávající po zvukové stránce pro své domácí kino naprosté skvosty, tady si můžete jednu opravdu povedenou scénku krásně užít .. tedy pokud sledujete filmy tak, jak máte .. v naprostém klidu, ve tmě a vlastníte-li k tomu i dobře umístěnou kvalitní zvukovou aparaturu /to umístění se týká samozřejmě šesti reproduktorů/ .. hm, potom zde není co řešit .. já si to opravdu užil, samozřejmě v originále s titulky .. ruku na srdce, zase tolik nenápadných filmů, které vás příjemně překvapí /v DD či DTS/, se moc nesežene … ()

Reklama

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Rozvedená matka s dcérou Elissou sa prisťahujú do malomesta, kde sa onedlho dozvedia, že v susednom dome zmasakrovala pred rokmi dcéra svojich rodičov. Býva tu však ešte ich syn, ktorý sa s Elissou čoskoro spriatelí, no nikto netuší, že vo svojej pivnici ukrýva malé vražedné tajomstvo. Na tento film som sa po režisérovom výbornom road-horore "Hush" výrazne tešil, no bohužiaľ sa mi dostalo určitého rozčarovania, keďže v podstate ide iba o neškodný teenagerský horor, pri ktorom som sa po chvíli pozerania začal dosť báť. Báť toho, že sa ten film nezlepší, keďže s výnimkou úvodu bola celá prvá hodina nezáživná, predvídateľná a miestami až nechutne zdĺĺĺhavá. Ústredná dvojica bola zrejme vybratá čisto pre výzor, no asi nie som cieľovou skupinou, keďže ma akosi nebavilo pozerať sa na utrápeného fešáčika, ani na hlavnú hrdinku so spuchnutou hlavou, ktorá si tu odbehla v prestávke medzi "Hunger Games". Tretiu hviezdu dávam iba za záverečnú tretinu, kedy sa to konečne začalo podobať na horor, objavil sa aj šikovný zvrat a celkový dojem sa pomaly vylepšil. ()

Radko 

všetky recenzie používateľa

Ak Ti pripadá nový sused ako osamelý čudák a navyše sa s ním spája temná minulosť rodiny (jeho sestra zavraždila oboch rodičov), nevadí. Tento film radí, že potom je je potrebné sa s ním bližšie zoznámiť a začať chodiť. Pri prvej príležitosti preňúrať dom, v ktorom žije osamelo. Inak by nebol thriller. Stokrát prevarený z nemenných thrillerových klišé. A "originálna pointa"? Norman Bates sa z nej musí v moteli obracať. Pár pozitív: civilná zápletka, uveriteľné herecké výkony. Napriek popisu žánru filmu v profile na čsfd, som priamo v deji žiaden horor ani mysteriózno nenašiel. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Priznávam sa, že som si tento film pozrel len kvôli Jennifer a neľutujem tu hodinu a pol čo som obetoval. Príbeh je klasický bečkový, ktorý sem tam obsahuje aspoň nejaký ten moment prekvapenia. Nie je to zlé natočené, atmosféra sa tam tiež občas nájde, ale aj tak je to film, kde osemdesiat percent viete už dopredu čo bude nasledovať. Celkovo je to nič moc a niektoré scény sú tam totálne zbytočné a od veci, ale aspoň že ta Jennifer a to finále ma dokázalo zaujať. 60% - 3* ()

Galéria (71)

Zaujímavosti (5)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 46. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Súvisiace novinky

Hladové hry bourají statistiky

Hladové hry bourají statistiky

26.03.2012

To jsou opravdu pozoruhodná čísla. Adaptace bestselleru Hunger Games zlomila o víkendu hned několik rekordů. S odhadovanými tržbami kolem 155 milionů dolarů jde o nejúspěšnější březnovou premiéru… (viac)

Reklama

Reklama