Reklama

Reklama

Rodinka úžasných

(seriál)
  • Česko Taková nenormální rodinka (viac)
všetky plagáty
TV spot
USA, (2010–2011), 14 h 20 min (Minutáž: 43 min)

Hudba:

Blake Neely

Hrajú:

Michael Chiklis, Julie Benz, Kay Panabaker, Jimmy Bennett, Autumn Reeser, Romany Malco, Stephen Collins, Ingrid Sanai Buron, Christina Chang, Tate Donovan (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(20)

Na prvý pohľad Powellovci vyzerali ako obyčajná typická americká rodina. Doteraz. Po nehode lietadla sa však ich životy radikálne zmenia, pretože každý z nich získal nejakú superschopnosť. Po šestnástich rokoch sa manželstvo Jima a Stephanie príliš nezmenilo. Svoju pozornosť sú nútení deliť medzi rodinu a prácu, čo nefunguje vždy ideálne. Počas rodinnej dovolenky v Južnej Amerike, ktorú naplánoval Jim v snahe opať stmeliť rodinu, však dôjde k nehode a ich lietadlo sa zrúti do Amazonky. Nič ale nie je také zlé, ako sa zdalo a každý z členov rodiny zistí, že získal nejakú superschopnosť. Otec Jim nadobudol fyzickú supersilu, mama Stephanie superrýchlosť, 16-ročná dcéra Daphne telepatické schopnosti a zo 14-ročného syna JJ-a, ktorý mal doteraz problémy so školou a učením, sa stal supergénius. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie používateľa mirak2 k tomuto seriálu (1)

Rodinka úžasných (2010) 

Pilot nemastny neslany, ale to bolo aj pri Heroes, tak hadam sa to rozbehne. Inaksie to vykrada asi vsetko, co sa vykradnut da - Fantastic Four, Lost, Heroes, atd atd. EDIT1: Po 6 epizodach sa to stale nijako nerozbehlo - 50%. EDIT2: Po prvej serii musim povedat, ze tento serial je uplna stoka. 15% za Julie Benz. ()

Reklama

Reklama