Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Harry Bailey (Dean Cain), bývalý expert FBI na tvorbu profilov vrahov, je teraz šerifom v malom ospalom americkom meste. Okrem toho, že dohliada na dodržiavanie zákona, musí dávať pozor aj na svoju sedemnásťročnú dcéru Pearl (Lacy Phillips). Pred pätnástimi rokmi mu totiž bez stopy zmizla žena a on ostal sám. Jedno ráno, keď sa nájdu dve zohavené telá, je však po pokoji. Ako postupne pribúdajú ďalšie obete, šíri sa medzi obyvateľmi mestečka neistota a panika. Šerif je bezradný a vrah aj naďalej neznámy. A ani vyjadrenia súdneho znalca (Conrad Janis), podľa ktorého vraždy nesú zmiešané zvieraco-ľudské rysy, spočiatku príliš nedávajú zmysel. (beso74)

(viac)

Recenzie (2)

J*A*S*M 

všetky recenzie používateľa

Hodinu a půl, kterou jsem právě strávil s filmem Maneater, můžu s klidným svědomím prohlásit za ztracenou. Nechci se v tom již nijak zbytečně piplat, tenhle film za to nestojí. Kdybych musel určit jednu věc, kterou pochválit, řekl bych, že ústřední stvůra nevypadá v některých scénách úplně špatně. Ale kdybych ji určovat nemusel, tak bych ji neurčil. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Nepodarený pokus. Jediným plusom je vzhľad príšery, ako spomenul kolega, a gore, to bolo na ten nízky rozpočet tiež vcelku podarené. Ináč nič. Kamera je strašne amatérska a je toho málo, za celú prvú hodinu sa dočkáme len dvoch vrážd a veľmi sa to nerozbehne ani potom. Záver to ešte ako tak drží nad vodou, tak vysúkam aspoň tie dve, ale tiež si myslím, že je to strata času. ()

Reklama

Reklama