Reklama

Reklama

Eurovision Song Contest Oslo 2010

(relácia)
všetky plagáty
Hudobný / Súťažný
Nórsko, 2010, 120 min

Obsahy(1)

Z nórskeho Osla budú o postup do Finále bojovať víťazi jednotlivých národných kôl. O tom kto z nich bude úspešný, budú hlasovať diváci zúčastnených krajín prostredníctvom SMS správ a súčasne aj odborná poroty jednotlivých účastníckych štátov. Slovenské farby bude hájiť speváčka Kristina s piesňou Horehronie. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (4)

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Z môjho pohľadu jedna z najlepších eurovízií vôbec, nielen kvôli Kristíne, ktorá sa mohla umiestniť aj lepšie, no hlavne kvôli tomu Madconu a tancom naprieč krajinami, to zostáva pamätné a prebilo to všetko hrozné. Áno, hodnotenie a všetko okolo je fraška a trápnosť, no mimo toho to zas až tak zlé nebolo. ()

hero_bk 

všetky recenzie používateľa

Měli to dobře a vtipně udělaný a co nejvíc - při čekání na výsledek dokázali perfektně zabavit, ne jako v předchozích ročnících. Že bych byl s výsledkama úplně spokojenej, to zas ne, ale to už tvůrci (asi) neovlivnili. ()

Gadamf 

všetky recenzie používateľa

Dosť nevyrovnané kvality vystúpení. Východ opäť bodoval, najlepší boli podľa mňa Turecko, Ukrajina a Moldavsko. Niektoré krajiny predviedli úplný trapas - napríklad také Francúzsko. Z hľadiska organizácie, Nórsko vytvorilo zaujímavý program, nemôžem im nič vážne vyčítať. Sklamala ma však tá politizácia - ľudia sa opäť nechali uniesť a hlasovali za svojich „priateľských susedov“ ()

Reklama

Reklama