Reklama

Reklama

Policajt z New Jersey Nick Cassidy (Dolph Lundgren) zistil, že do mesta má doraziť zločinec Viktor Dragovič. Šéf srbskej mafie tentokrát osobne dohliada na obchod s ľuďmi. Počas policajného zásahu dôjde ku krvavej prestrelke a Nick v sebaobrane zastrelí Dragovičovho syna. Mafián sa chce pomstiť, a tak nechá zavraždiť Nickovu manželku aj dcéru. Nick prežije a na vlastnú päsť prenasleduje Dragoviča do Bangkoku. Stretne sa tu s miestnym detektívom Tonym, ktorému priekupníci s ľuďmi práve zabili kolegu. Po počiatočnom nedorozumení a nezhodách Nick a Tony spoja sily. Rozhodnú sa zaútočiť na hlavnú základňu nebezpečnej medzinárodnej mafie, potrestať smrť blízkych, prekaziť obchod s „bielym mäsom“ a zničiť všetkých, ktorí sa na ňom podieľajú. (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnotenie, recenzie)

myslím Reeda (postava kterou hrál Michael Jai White) zabil parťáka Tonymu a pak mu sprostě lhal, že to byl Cassidy, hajzl jeden jak jen mohl ??????????????

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

m.a.t.o.

V některých bodech souhlasím. Jednička byla taková rozjezdová. Rozhodně není špatná, jenom tak akce byla někdy opravdu divně sestříhaná a nasnímaná. Na druhou stranu má pravdu Laco, že soubojů bylo v jedničně nednoznačně nejvíc. chyběl mi pořádnej záporák (Roberts to nevytrhnul) Austin a Gary měli málo prostoru. Druhá věc ve který je jednička lepší než dvojka jsou lokace. Asi se shodneme, že jížní Amerika je lepší než Bulharsko. Každopádně máš pravdu, že ve dvojce to do sebe líp zapadlo, týmová chemie, hlášky, odkazy na starší filmy hlavních postav atd. Je pravda, že jednička je z mýho pohledu vydařená, ale něco tomu chybělo. To něco jsem dostal ve dvojce i když musím zase objektivně uznat, že scénář dvojky dává slovu stupidita úplně jiný význam a ta akce na letišti je jenom na efekt. Mě by po všech stránkách vyhovovala trojka, kdyby si tam Sly nenacpal ty mladý vocase.

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

m.a.t.o.

Mame na to iny nazor. Strih akciu v jednotke trochu kazi, ale napriek nemu vidim spickovo prevedenu choreografiu vsetkych bitiek v ktorych aktéri predvadzaju skvele kusky. Nic take som v dalsich dieloch nevidel napriek tomu, ze strih v nich bol prehladnejsi. 

na príspevok reagoval m.a.t.o., Martin741

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnotenie, recenzie)

Lacike

Fakt netusim co bolo na jednotke take spickove. Sak akcia tam bola sprznena praveze najviac. Zaverecnu tretinu filmu, ktoru som si mal uzit som poriadne ani nevidel, lebo sa to cele odohravalo v skurvenej cierno-ciernej tme. O bitke Dolpha s Jetom ani nehovorim. Jedina dobra akcia bola ta ked Statham so Stallonem utekali z ostrova, a to je kurevsky malo.

na príspevok reagoval Lacike, Wacoslav1

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Suhlas so skipercakom. Jedine jednotka Expendables je tym co hlasali, ze to bude. Spickovy akcny film v oldschool style. Od dvojky sa z toho stala komedia s väcsinou trapnymi vtipmi kedy nezmyselne opakuju hlasky so svojich starsich filmov a priemernou akciou.

na príspevok reagoval m.a.t.o.

skipercak

skipercak (hodnotenie, recenzie)

No len sranda je to ze cely Expendables mal byt vlastne vysnívaný akcny film a nie komedia. Takto to je len tuctovka a urcite nie vysnivany akcny film. Bohuzial.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnotenie, recenzie)

ywo666

Presne, mna Exp2 bavilo prave kvôli tomu. V jednotke medzi Stathamom a Stallonem nebola ziadna chemia, tie srandicky mi prisli byt robene tak nasilu, ale v dvojke to uz bolo super, take prirodzene. Sa mi pacilo ako Sly hovori: "Ten chalan je uzasny" a Statham nato: "Ozaj? Ved to som aj ja, len uz si zvyknuty"

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnotenie, recenzie)

Wacoslav1

však je to pravda, ty si to říkal a já tě podporuji, to že si to asi vůbec neviděl, to nic nemění na tom že je to píčovina, nejgroší akční filmy nejhorší 

na príspevok reagoval Wacoslav1

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Lacike

Tak ale boli tam nejaké bitky. Sly vs JCVD, Statham vs Adkins, Statham v kostole. Ale Exp 2 ma hlavne bavila kvôli parádnemu humoru. Chuck Norris a kopec ďalších ma posielalo do kolien. Sinner and Saints malo dobré strielačky a solídny príbeh. Ale toť vše. Však 3* čo som dal nie sä až tak málo.

na príspevok reagoval m.a.t.o.

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Lacike

O tom už sme sa bavili. Keby tam nehrá Bas Rutten, Sean Patrick Flannery a Johnny Strong. V poriadku. Ale takto vo mne tvorcovia vyvolali dojem, že ich môžem očakávať. Vôbec nechápem na čo tvorcovia mysleli. Dobre, obsadíme nejakých borcov, ale nedáme im bitky. Keby miesto Bassa hral napr. Vinnie Jones a miesto Flanneryho Slater. Mohol som byť ušetrený sklamania.

na príspevok reagoval Lacike

Reklama

Reklama