Reklama

Reklama

VOD (1)

Kto zachráni Jej veličenstvo britskú kráľovnú, keď je agent 007 James Bond práve nedostupný? Jeden muž už pred rokmi dokázal, že sa dá naňho spoľahnúť a že radšej Britské ostrovy zbúra, než by ich vydal napospas nepriateľovi. Volá sa Johnny English, nosí tvár Rowana Atkinsona, alias Mr. Beana, disponuje mimoriadnym registrom grimás a silným magnetom na katastrofy všetkého druhu. Po poslednej "nehode" sa Johnny English dobrovoľne uchýlil do tibetského kláštora, kde hľadá okrem vnútorného pokoja aj esprit pravého bojovníka. Až tu si ho nájdu materské tajné služby, ktoré sa práve rútia do veľkého problému. Na oficiálnu návštevu Veľkej Británie sa chystá čínsky premiér, pre ktorého to má byť podľa zaručených informácií posledná cesta v jeho živote, ak nepočítame cestu na cintorín. A pretože sa šéfka MI17 nemôže na nikoho spoľahnúť, lebo sa to v jej revíri len tak hemží dvojitými agentmi, ktorí sú do plánovaného atentátu zapojení, staví všetko na jednu kartu - na Johnnyho Englisha. (TV Markíza)

(viac)

Videá (15)

Trailer

Recenzie (845)

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Tak, ako v prvej časti siahli po menách ako John Malkovich a Natalie Imbruglia, siahli po významných osobách aj tento raz. Vo filme zhliadnete Dominica Westa, Gillian Anderson a Pierca Brosnana. Áno, je to tak. Na plátne je opätovne Scullyová, tento raz ako šéfka MI7. A tak ako dobre sa na ňu pozeralo pred cca pätnástimi rokmi, ani dnes sa nič nezmenilo a herečka je stále sexi dračica. Som rád že Atkinson nezostal len pri Beanovi i keď jeho filmografia nieje dlhá. Čo je škoda. ()

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Takéto sklamanie som nečakal ani v tom najhoršom sne. Druhá časť sa oproti jednotke môže schovať a ešte prosíkať o milosť, aby nedostala odpad. Som vážne prekvapený, že má JER na csfd až 64%. Vau, no, skoro ma pri sledovaní premohol spánok, oči klepkali každých 5 minút. Slabota, slabota. Humor neuveriteľne klišovitý, vycucaný z prsta. ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Medzi prvou a touto druhou časťou je rozdiel 8 rokov, tak som čakal opäť plnú paľbu za scenár a Atkinsonove prevedenie. Žiaľ to ale spadlo do lepšieho priemeru. Tej vtipnosti tam už nebolo toľko a mnohé žarty vyzneli trochu trápne. Zasmial som sa, ale dalo sa za tie roky z toho vybiť viac. Na druhé pozretie ale hodnotím vyššie. Asi mi dnes už chýba komédia tohto typu, to čo sa točí posledné roky na poli humoru je väčšinou stoka. ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Dvojku považuji za určitě slabší, přestože casting je lepší. Vtipnějších scén moc není a jedna asíjská uklízečka jaro nedělá. Gillian Anderson se ukazuje býti trefou do černého. English má k ruce ovšem horšího pomocníka. V této sérii nejsou zápletky tím co by divák musel řešit, ale tady se prostě nezadařilo. Potitulková scéna v kuchyni se povedla. Třeba někdy příště Johnny... 40% ()

Zodd 

všetky recenzie používateľa

Jako slet gagů dobré. Jen Atkinson zestárl a nejsem zrovna fanynkou té repetitivní hudby. Celý film působí jako jedna velká honička, už se tu začíná parodovat i hongkongská vlna Bruce Leeho i Jackieho Chana, v parodii na Bondovky je snímek ambicióznější než minule, ale dojem potom na rozpacích. Trans šéfka překvapila, nový kolega doplňuje dobře a bez výhrad, ale i tak se zasteskne po ostatních z bývalé trojky. Závěr lulz! ()

Galéria (83)

Zaujímavosti (26)

  • Jednou z inspirací pro postavu Johnnyho Englishe (Rowan Atkinson) byl agent, kterého Atkinson ztvárnil v 90. letech v reklamních upoutávkách na firmu Barclaycard. (hrona)
  • Skladba, ktorá zaznie ako rádio signál, na ktorú začne zdrogovaný Rowan Atkinson (Johnny English) tancovať, je skladba Word Up (1986) skupiny Cameo. (Raccoon.city)

Súvisiace novinky

Borci z The Raid vymlátí Hollywood

Borci z The Raid vymlátí Hollywood

30.07.2012

Indonéská pecka Serbuan maut aka The Raid je možná nejryzejší a určitě nejbrutálnější akční film posledních měsíců, ne-li let. Není divu, že se chystá pokračování i americký remake (ačkoli už… (viac)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (viac)

Znovuzrozený Johnny English

Znovuzrozený Johnny English

18.09.2010

Právě tento týden začalo ve Velké Británii natáčení špionážní komedie Johnny English Reborn, v níž se Rowan Atkinson vrací jako neohrabaný agent s povolením zabíjet záchvaty smíchu. Později se štáb… (viac)

Reklama

Reklama