Reklama

Reklama

Dlhoroční priatelia David Lackwood (Jason Bateman) a Mitch Planko (Ryan Reynolds) žijú každý úplne odlišným spôsobom života a občas sa im zdá, že by sa najradšej ocitli v koži toho druhého. Dave pracuje ako právnik, je ženatý, doma má tri malé deti a pre seba vôbec žiaden čas. Mitch je „béčkový“ herec, ktorý sa zaujíma o ženy a mení ich častejšie ako ponožky. Jedného dňa sa stretnú, poriadne opijú a potom spoločne močia do fontány v parku. V tej chvíli ich oboch napadne, že by chceli žiť život toho druhého. Náhle zahrmí, zhasnú sa svetlá a keď sa na druhý deň zobudia, zisťujú, že ich duše sa vymenili... (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (429)

nunka 

všetky recenzie používateľa

Komédia s nadštandardnou stopážou, ktorá sa predstaví v úvodnej odpornej fekálnej scénke. A ďalej pokračuje podľa známeho scenára - výmena rolí, klasické zámeny, následné poučenie a zmena životných hodnôt o 180 stupňov...Štandardné komediálne peripetie neprinášajú nič nové, sem tam sa dá na niečom aj zasmiať, hlavne v situáciách, v ktorých sú prvoplánové vtípky ponúkané z nadhľadu. Absolútny priemer. ()

Eawy 

všetky recenzie používateľa

hahaha....Bol to naozaj veľmi príjemný film s niekoľkými naozaj úžasnými hláškami. Výborné herecké obsadenie, veľmi vtipné scény, niekoľko typických amerických vtipov. Dôležité je, že tento film neukazoval len dobré stránky našich hlavných hrdinov, ale ich ukazoval ako celé osoby. Za skoro dve hodiny sme zistili dobré i zlé vlastnosti našich hrdinov a popravde netuším, ktorého z nich mám radšej či Dava alebo Mitcha. Jedinou závadou filmu boli niekedy až priveľmi vysilené nadávky a expresívne výrazy....Ale inak v celku som sa veľmi dobre bavila 70% ,,To je moje dcera čubky, táta je pyšnej!" ()

Reklama

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

Typická americká moralizující komedie,která ale teda k tomu moralizování dojde přes trochu fekálního humoru,trochu nudy a tuny dialogů ve stylu fuck,shit,bitch,mothefucker atd.Moje láska Oliwia Wilde hraje třetí housle a v příběhu je trochu víc až ke konci,téma,jakkoliv je klišovité mohlo nabídnout o mnoho více komických situací a za to že jsem se párkrát zasmál,můžu poděkovat jedině vynikající dvojici Reynolds/Bateman,která tenhle film drží na hranici čistého průměru,jako bonus Oliwia bez podprdy.50% ()

ArsenalEagle 

všetky recenzie používateľa

Člověk si jde pro průměrnou komedii, ale dostane se mu parádní jízda. The Change-Up není žádné veledílo, žádná inteligentní a decentní filmařina, ale je to čistá a nefalšovaná americká komedie. Vtipná, opravdu svižná, se spoustou vtipných scén (i pár fekálních a nízkých, přesto nijak agresivních a nehodících se) a krásných žen. Skvělé tempo, které se drží po celou dobu, a příjemný nadhled. A pokud svůj nadhled dokážou využít i diváci, budou se skvěle bavit. V opačném případě mi jich je líto, protože tahle komedie se prostě povedla. ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Vcelku pozerateľná záležitosť, ktorá aj napriek dementnému námetu ponúka veľa vtipných momentov a množstvo situácií, na ktorých sa dá kvalitne pobaviť. Nápad výmeny osobností je pomerne tuctová stávka na istotu, a práve to podkopáva kvality a ambície filmu. Nepomáha ani typizovaná šablóna romantickej mainstreamovej koméfie, ktorej sa Dobkin držal zubami-nechtami. Herci sa ale vo svojich rolách doslova našli, poteší spŕška nekorektných narážiek, dirty humoru a odvážnejších záberov pre dospelých. To všetko v pomerne dobrom tempe, takže som sa nakoniec celkom slušne bavil. 70%. ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (6)

  • Po závěrečných titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)
  • Change-Up je již druhým filmem během dvou let, kde hraje Leslie Mann manželku postavy, u které dojde k „výměně těla“. (žvanimírek)

Reklama

Reklama