Reklama

Reklama

Simonova kočka

(seriál)
  • Veľká Británia Simon's Cat
Veľká Británia, (2008–2023), 4 h 43 min (Minutáž: 1–10 min)

Epizódy(125)

Seriál "Simonova kočka" vykresluje a zveličuje legrační vztah mezi mužem a jeho kočkou. Každodenní eskapády tohoto rozkošného domácího mazlíčka, který se neustále domáhá dalšího jídla, a jeho podrážděného, ale zbožňujícího majitele, ožívají v okouzlujícím a velice vtipném animovaném seriálu z dílny Simona Tofielda. (HBO Europe)

Recenzie (107)

A.L.E.S. 

všetky recenzie používateľa

Netušil jsem, že se tenhle seriál tady objeví, když jsem na něj náhodou narazil na YouTube. Ale sám mám ke kočkám kladný vztah a jelikož jich naším domovem prošlo několik, vždycky jsem si každou zamiloval. Jsou to někdy mrchy, ale ohromně hravé a člověk s nimi dokáže strávit spoustu času. A Simonova kočka je něco úchvatného - nejgeniálnější jsou asi ty zvuky a mimika toho chlupáče. Pokud Tofield dovolí, rád bych se podíval na více dílů. Myslím, že jeho kočka má pořád co nabídnout. ()

ariari 

všetky recenzie používateľa

jop. ja mám 3, z toho kocúra špeciál - čierneho 15 kg obra z plemena maine coon, . Raz sa uvelebil na prístrojovej doske auta a na truc ma zastavili policajti....dosť prudili, , že panter,či čo to mám za dravca, patrí do zoo a mám mať na neho špeciálne papiere pri sebe:-) samozrejme Finďo sa tváril dravo nonšalantne, iba občas hlasno kvíkol a labou sa snažil zvesiť voňavý stromček... mačky sú naozaj geniálne potvory, ale aj najláskavejší priatelia. ()

Reklama

Martin.Stein 

všetky recenzie používateľa

Simon's Cat je najlepšia TV mačka akú som kedy videl. Jednoduchá, milá, otravná, vtipná a pravdivá mačka. Má to všetko a keď to pozerám ešte spečený jak delo tak to je ešte o úroveň aj dve lepšie. 5* som nedal iba kvôli tomu že niektoré diely sú "suchšie". Nie že by boli zlé ale oproti tým lepším epizódam to proste nieje ono. ()

pt93 odpad!

všetky recenzie používateľa

Rovnou upozorňuji, že i my kočku máme. Takže nejsem jen nechápavý trotl. Tento animovamý seriál nemá nic společného s realitou. Nuda a jen nuda. Co je na tom tak úžasného a vtipného? Opravdu se všichni u toho doma při televizních obrazovkách tak moc smějete a říkáte si, jaká je to všechno pravda? Děláte si srandu? Seriál zachází až do absurdity a trapnosti, nesmyslnost a nelogičnost v každé vteřině, utrpení sledovat. Mám se smát? Směju se. Směju se všem, kteří tuto žumpu vychvalují do nebes hladíc přitom svoji opelichanou britku, která svými pány stejně pohrdá, koneckonců jako každá kočka. Change my mind :-) ()

Zodd 

všetky recenzie používateľa

Příběhy s majitelem jsou s nadsázkou pravdivé, a proto výborné a velmi vtipné. Je vidět, že Tofield čerpá z vlastních zkušeností. Ale ty epizody, kde se kočka setká s jiným zvířetem, už zdaleka tolik vtipné nejsou a i když taky možná čerpají z reálu, na mě působily nudně nebo jednotvárně. Nebo obojí. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (1)

  • Poslední seriál, který odvysílala česká verze placené stanice Megamax. (Vitox)

Reklama

Reklama