Reklama

Reklama

Epizódy(13)

Na střední škole, která je přestupní stanicí do posmrtného života, bojuje teenager za práva těch, kteří se v tomto očistci ocitli. (Netflix)

Recenzie (51)

pivo 

všetky recenzie používateľa

Mám s týmto anime tak trochu problém. Príde mi, že sa na začiatku príliš dlho zaoberá zbytočnosťami a ku koncu je potom hrozne skratkovité. Úvodné epizódy by sa kľudne dali prestrihať a tie záverečné rozšíriť. Takto to na mňa pôsobila, že chceli urobiť 24-diely seriál, ale nakoniec si to rozmysleli a rýchlo to nejako zamotali a hneď aj rozuzlili. Väčšina postáv je celkom sympatická, hoci sú to len 1-rozmerné figúrky, zachraňuje to len zaujímavý hlavný hrdina. Celkovo som sa však nenudil a páčilo sa mi technické spracovanie, takže 70% zaokrúhľujem hore. ()

Subjektiv 

všetky recenzie používateľa

Ty dojemné, magií provoněné osudy kanonovitých, airovitých a clannadovitých holek a kluků... nelze nad nimi plakat pořád. Je sice milé, že tentokrát není hlavní hrdinka křehounká chudinka, ale energická holčina, která se rozhodla napodobit Haruhi Suzumiyu, ale krom toho a pár akčních scén tu opět máme pro každou postavu jedno TRAUMA, které třeba přijmout a vyrovnat se s ním. Nehledě na to, že Haruhi měla krom energie i bláznivé nápady. ()

Reklama

TomX2 

všetky recenzie používateľa

Úprava (11.1.2019): Záverečný diel spolu s epizódou "Goodbye Days" sú skvelé a dojmú nejedného diváka k slzám. K tomu kombinácia humoru a výbornej hudby. Prekvapivo mi sadla aj animácia, keďže tento štýl mi veľmi nie je pochuti. Charaktery nie sú nič moc a len u pár z nich ma zaujal príbeh, no aj navzdory tomu sú veľmi sympatické. Vyzdvihnúť môžem aj skutočnosť, že pri žiadnom dieli som nepreskočil opening, čo je v mojom prípade nezvyčajné. To je asi všetko z pozitívnych stránok. Zvyšok je taký nemastný neslaný a nebyť takého zakončenia, v dobe projekcii by som tomu udelil slabšie štyri hviezdy a nie päť. Keby som sa na to pozrel v tejto dobe, moje hodnotenie by nebolo vyššie ako tri, ale nie som úplný pokrytec a tak svoje hodnotenie znižujem len o jeden bod. ()

Hees 

všetky recenzie používateľa

Vtipné a ani chvíľu nenudiace anime. Dostávame sa do miesta kde sú deti (teen) , ktorý neprežili svoju mladosť a neuskutočnili v nej svoje predstavy .Na tomto mieste majú možnosť uskutočniť svoje sny. Postáv je veľa, ale sú ľahko zapamätateľné lebo sú všetky výnimočné. Pár krát sa mi podarilo uroniť menšiu slzičku a koniec je naozaj krásny. Preto toto anime odporúčam. ()

Spike23 

všetky recenzie používateľa

Neuvěřitelný nápad ztvárněný pouze ve třinácti dílech. Vynikající anime, zobrazující alternativu posmrtného života. Společně s Elfen Lied považuji Angel Beats za nejvíce propracované anime zpracované v nejmenším možném počtu dílů. Už podruhé mě anime přesvědčilo, že i tak málo stačí k nezapomenutelnému zážitku. ()

Galéria (518)

Zaujímavosti (2)

  • Po záverečnej epizóde nasleduje ešte jedna krátka scéna. (TomX2)

Reklama

Reklama