Reklama

Reklama

Tvoj snúbenec, môj milenec

  • Česko Tvůj snoubenec, můj milenec (viac)
Trailer

Na oslave svojich tridsiatych narodenín sa Rachel (Ginnifer Goodwinová) začína trápiť pocitom, že život jej nevychádza celkom podľa predstáv. Má síce skvelú prácu v prestížnej právnej kancelárii na Manhattane, to jej ale k šťastiu nestačí. Spokojné flirtovanie jej najlepšej kamarátky, krásnej a energickej Darcy (Kate Hudsonová) so svojím okúzľujúcim snúbencom Dexom (Colin Egglesfield) ešte podčiarkne Rachelin pocit osamelosti a smútok, že večer bude opäť odchádzať domov sama. Tentoraz sa však ráno prebudí vedľa Dexa, svojho spolužiaka z univerzity - a snúbenca Darcy! Rachel ani Dex si nedokážu vysvetliť, ako mohli nechať všetko zájsť tak ďaleko, a snažia sa zabudnúť na spoločne strávenú noc. Svadba Darcy a Dexa sa blíži a Rachel si začína uvedomovať, že nečakaný románik s Dexom možno nebola chyba. Stojí teraz pred ťažkou voľbou - uprednostní priateľstvo s najlepšou kamarátkou, alebo zabojuje o lásku svojho života? (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (197)

MimiD 

všetky recenzie používateľa

Kate Hudson mi je ve svých posledních výtvorech velice nesympatická. Nenapomáhá tomu ani "herec"/model spodního prádla Colin Egglesfield. No a ta bruneta se taky nechová jako psychicky zdravý člověk. Pro mě to bylo absolutně zabito obsazením, až na Johna Krasinskiho, který tam ty rodinná pouta bere aspoň s nadhledem a jedinému jsem neměla chuť vytvořit vážný úraz nosu. ()

Payushka 

všetky recenzie používateľa

Popové vypalovačky vyšly z módy. Do módy se ovšem ani nikdy nezačlenily rom-comy, kde se nic neděje. A nepomáhá tomu ani skrytá a určitě nezáměrná myšlenka: všichni jsme svině. Tvůj snoubenec, můj milenec se totiž tváří jako takový ten film o nás všech. Všichni se v něm ale chovají jako šmejdi první třídy. Jestli v tom je alespoň kousek pravdy, pak teda díky. Hned si připadám jako ta věrná líp. ()

Reklama

Pethushka 

všetky recenzie používateľa

Katastrofa se nakonec nedostavila. Průměrná, ale milá romantika s kapkou humoru. Scénář sice není přeplněn originalitou a jedinečností, ale bavila jsem se. Největším překvapením pro mě byla Kate Hudson, kterou jsem možná poprvé viděla pořádně hrát. Zase o jeden kousek navíc v kategorii "příjemná oddechovka". ()

Crawler-D 

všetky recenzie používateľa

Krasinski stojí chudák jako pátý v řadě a přitom je jeho nadhled tím, co si z filmu odnesete, přestože ze všech postav vyplyne jako největší hlupák, který je oddaný "té na prvním místě", aniž by s tím dokázal něco udělat nebo něco změnit. Ostatní je tuctová romantika v tom nejpozitivnějším i nejnegativnějším smyslu. Dobrá je v tom, že jako dívka či žena si u toho máte možnost skvěle pobrečet, neboť ani já jsem neměl přehnanou chuť mlátit postavy za jejich debilitu do hlavy. Ovšem přehnaná psychologizace postav, díky které jsou všechny pohnutky nějakým způsobem podloženy a zdůvodněny (vezmeme-li v potaz víru v existenci a smysluplnost lásky), způsobuje přehnané slovní rozpitvávání a rozplývání filmové výjimečnosti v šedém průměru, a tudíž je to film naprosto odsouzený k zapomnění. ()

Riddick77 

všetky recenzie používateľa

První polovina ještě ujde, ačkoliv se již zde některé postavy chovají naprosto nelogicky a hloupě. Druhá polovina je totální ohavnost, která je završena naprosto hloupoučkým a slaďoučkým koncem, který děla z diváka idiota. Opravdovým pozitivem je John Krasinski, který opět září a jeho postava se asi jako jediná chová normálně a adekvátně situaci (ač je ve filmu brán paradoxně za největšího losera). Špaténka! 2/10! ()

Galéria (72)

Zaujímavosti (7)

  • Během natáčení drží muž stojící u terminálu ceduli s nápisem "L. Greenfield", což je odkaz na režiséra filmu Luka Greenfielda. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama