Reklama

Reklama

Tvoj snúbenec, môj milenec

  • Česko Tvůj snoubenec, můj milenec (viac)
Trailer

Na oslave svojich tridsiatych narodenín sa Rachel (Ginnifer Goodwinová) začína trápiť pocitom, že život jej nevychádza celkom podľa predstáv. Má síce skvelú prácu v prestížnej právnej kancelárii na Manhattane, to jej ale k šťastiu nestačí. Spokojné flirtovanie jej najlepšej kamarátky, krásnej a energickej Darcy (Kate Hudsonová) so svojím okúzľujúcim snúbencom Dexom (Colin Egglesfield) ešte podčiarkne Rachelin pocit osamelosti a smútok, že večer bude opäť odchádzať domov sama. Tentoraz sa však ráno prebudí vedľa Dexa, svojho spolužiaka z univerzity - a snúbenca Darcy! Rachel ani Dex si nedokážu vysvetliť, ako mohli nechať všetko zájsť tak ďaleko, a snažia sa zabudnúť na spoločne strávenú noc. Svadba Darcy a Dexa sa blíži a Rachel si začína uvedomovať, že nečakaný románik s Dexom možno nebola chyba. Stojí teraz pred ťažkou voľbou - uprednostní priateľstvo s najlepšou kamarátkou, alebo zabojuje o lásku svojho života? (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (197)

Riddick77 

všetky recenzie používateľa

První polovina ještě ujde, ačkoliv se již zde některé postavy chovají naprosto nelogicky a hloupě. Druhá polovina je totální ohavnost, která je završena naprosto hloupoučkým a slaďoučkým koncem, který děla z diváka idiota. Opravdovým pozitivem je John Krasinski, který opět září a jeho postava se asi jako jediná chová normálně a adekvátně situaci (ač je ve filmu brán paradoxně za největšího losera). Špaténka! 2/10! ()

joker30 

všetky recenzie používateľa

Toto šlo uplne mimo mna, Dost sa stotoznujem s jednym komentarom tu (on dal odpad ja som trosku zhovievavejsi) Trápna komedia o tom že pre žensku je pravy chlap ktory si bere inu ktoru nemiluje a nema gule sa ktomu priznat, nakoniec sa to vyriesi akosi samo a pre nu on ostava obrovsky geroj , samozrejme aj kamoska jej odpusti. Vsetci sa tam stale culia , su dokonali aj ked su zmoknuti na ulici. PS vrcholne trápna scéna je hlavne badminton pre fajnšmekrov oplatí sa vidieť. ()

Reklama

corpsy 

všetky recenzie používateľa

V posledno desaťročí, sa žánre lámali, s väčším či menším úspechom. Tak napr. taký americký Rom-com začal dostávať novú tvár. Len neviem, či to bolo vylepšenie vizáže. Každopádne nastupovala nová mladá generácia divákov a tým sa trebalo zadosťučiniť. Nejde o zlý snímok, má romantické a dojímavé momenty a nejaký ten humor, ale je plytký a bez gradácie. No okruhu divákov, pre ktorých bol natočený, sa bude páčiť rozhodne viac a tým pádom to možno považovať za úspech. ()

Elleannie 

všetky recenzie používateľa

Myslím si, že tohle se může stát každému. V tomhle případě se to stalo docela přirozeně, protože se přece předtím už milovali, akorát si to neřekli.. Nojo, někteří nejsou tak otevření a trvá jim, než v sobě najdou odvahu a jakousi spontánnost, zvlášť tehdy, když kráčí životem spolu se svou nejlepší a dost sebevědomou a někdy sebestřednou kamarádkou, kterou přes všechno miluje. Něco prostě nemůžeme jen tak odsunout a zapomenout na to. Tenhle film je důkazem toho, že někdy je lepší něco zkusit, než to nechat jen tak být, i kdyby to nemělo vyjít a měli bychom se při tom trochu ztrapnit. Pro mě moc upřímný film, ani mi to jako film nepřipadalo, spíše jako realita nahraná skrytou kamerou, protože herci byli vážně skvělí. ()

VenDulin85 

všetky recenzie používateľa

Těžké zklamání. Ginnifer Goodwin byla moje favoritka, ale nezachránila to. Kate Hudson hrála "potvoru" sice dobře, profackovala bych ji hned, ale celou dobu si jen vyřvávat a vydupávat a luskat a v posledních pár vteřinách předvádět neskonalé štěstí, ne, fakt ne. Abych nevynechala mužské osazenstvo, tak dívalo se na ně dobře :-). John Krasinski je sladký jak cumel a Colina Egglesfielda bych si z fleku pověsila na zeď. Ale to jsem se taky mohla dívat na videa na youtube a ne na film o skoro dvou hodinách... Asi tak. ()

Galéria (72)

Zaujímavosti (7)

  • Film byl natočen podle úspěšné knihy Emily Giffin, která u nás vyšla pod názvem "Něco vypůjčeného". (POMO)
  • Ve scéně, kdy Dex (Colin Egglesfield) mluví s Rachel (Ginnifer Goodwin) u ní před domem na schodech, Rachel vystoupí z domu a následny si dá ruce za záda, po střihu je však má podél těla (dandislav1991)

Reklama

Reklama