Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Najväčšie seriálové hviezdy hodnotené prísnou porotou vydajú zo seba na parkete maximum! V tematických tanečných kolách sa potrápia a presvedčia na vlastnej koži, že tanec je naozaj drina.

Tanečná šou plná vášne a energie. Najväčšie seriálové hviezdy hodnotené prísnou porotou zúročia svoju niekoľkotýždňovú tréningovú snahu pod dohľadom Jara Bekra a vydajú zo seba na parkete maximum. V tematicky ladených tanečných kolách sa potrápia a presvedčia na vlastnej koži, že tanec je naozaj drina. Večerom všetkých možných tanečných štýlov vás budú sprevádzať moderátori Matej Sajfa "Cifra" a Zuzana Fialová. O dobrú náladu sa určite postarajú aj známe a veľmi populárne hity, na ktoré budú súťažiaci tancovať. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Zaujímavosti (6)

  • Pred každým live vysielaním bežal na všetkých LED obrazovkách v štúdiu Jerry zo seriálu Tom a Jerry. Zrejme kvôli testovaniu funkčnosti. (YivoSVK)
  • V jednom z dielov priniesla tanečná skupina Old School Brothers skutočnú vestu Michaela Jacksona z klipu Thriller aj s potvrdením o jej pôvode. (YivoSVK)
  • Debutová epizóda mala technické problémy a bola prerušená. Kým sa televízii JOJ podarilo nabehnúť na záložný zdroj, diváci videli 10 minút opakovania relácie Promi Noviny. (YivoSVK)
  • Divácke hlasy rozhodovali o dvoch najhorších tanečníkoch, tí sa dostali do tanečného súboja. Vypadávajúceho napokon vybrala porota. (EuroSVK)
  • Každý večer je venovaný jednému, neskôr viacerým tanečným štýlom - napríklad Najlepšie videoklipy, Najlepšie muzikálové hity a podobne. (EuroSVK)
  • Ústredným prvkom každej zo siedmich častí je tanečné vystúpenie každého súťažiaceho herca sólo alebo v páre (s rôznymi partnermi, nemusí to byť vždy ten istý), v závislosti od tanečného štýlu. (EuroSVK)

Reklama

Reklama