Reklama

Reklama

Najlepší kamaráti Rick a Fred (Owen Wilson a Jason Sudeikis) sú obaja ženatí už pekných pár rokov. Keď začnú doma prejavovať známky nespokojnosti, rozhodnú sa ich ženy (Jenna Fischer a Christina Applegate) pre odvážny krok k záchrane ich manželstiev: udelia manželom "týždeň bez záväzkov" – teda týždeň úplnej slobody, kedy si môžu robiť čokoľvek budú chcieť. Bez otázok. Najprv sa to zdá ako splnený sen, ale Rick a Fred čoskoro zistia, že ich očakávania od života „singles“ sú úplne mimo realitu. (TV Markíza)

(viac)

Videá (4)

Trailer 2

Recenzie (370)

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Reziser Bobby Farrelly /Blby a Blbejsi/ natocil - samozrejme spolu s dalsimi 2 rezisermi - len priemernu komediu, ktoru taha najma Owen Wilson /Armageddon, No Escape/. Uvod pekne navnadi, akurat stred je nevyvazeny. Celkovo len podpriemer, ale ako vacsina komedii, aj tato je nevyvazena /obcas sa da zasmiat, ale casto praveze nie/. 31 % ()

lioncel 

všetky recenzie používateľa

Jako už v poslední době po několikáté, je zde mistrovsky a velmi nenápadně v komedii (protože se to tak o dost lépe snese) hlavní motto filmu (dost citlivé) odkoukáno z normálního života : .. zatímco neuspokojení muži většinou jen doma remcají a mezi sebou pak jen tak kecají a planě vyhrožují .. proradný ženský plemeno mlčí, nic neřekne a potom rovnou koná (čti : spustí se) .. zde to názorně předvádí Grace (i když musím uznat, že tady má tedy za životního partnera opravdu super trotla .. myslím, že až dost přehnaného) …… ach jo, já (jsem něco jako Rick) vždy ve svém životě snil a toužil po něčem takovým krásným, pohledným, milým a hodným, jako je zde Maggie .. a přitom si samozřejmě vzal podobnou blbku, jako je zde Grace .. no jo, škoda, že jsem tě nepotkal Maggie (pro nás .. pro oba) … ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všetky recenzie používateľa

Bratři Farrellyové se rozhodli přijít s další komedií. Co od ní čekat? Nic. Týden bez závazků je nudná plochá podprůměrná podívaná, která se ani nesnaží o trochu invence či inteligentního humoru. Vše obstarává rutina, humus a nezáživnost, podpořená nevýraznými a nesympatickými herci. Navíc veškeré pozitivní prvky zabije naprostýma WTF na konci. Prostě a jednoduše špatný film který se snaží být víc než je a moc mu to nejde. ()

hendrich6 

všetky recenzie používateľa

Podle mě hodně podceněná komedie, já jsem se u ní nasmál až moc. Mám prostě pro Owena Wilsona slabost, směju se jenom co ho vidím na plátně a přesto, že by se mi k němu hodil někdo možná trochu jiný, tak ani Jason Sudeikis nezklamal. První polovina je plná vtipných situací, hlavně důvěrný rozhovor na kamerách nebo zadržení policií, ke konci sice trochu ztrácí dech a konec je očekávaný, ale rozhodně to není nic, co by mi vadilo. Pro mě osobně výborná komedie. 75% ()

cukorek 

všetky recenzie používateľa

Konečne sa našiel niekto v tom našom vesmíre, kto konkurenčne vystúpil a porazil obrovskú kopu filmov o tom aké majú ženy problémy s manželmi, aké sú z toho vyšťavené, nepochopené a nešťastné po pár rokoch manželstva. Veľa momentov v tomto filme mi pripomenulo moju realitu, takže viem ako sa manželky snažia riadiť a plánovať činnosti svojho manžela, ktorému neostáva nič iné len si vytvoriť hrošiu kožu, aby odolal všetkým nápadom a náletom svojej "domácej stíhačky". Zapojenie starého rockera s fascinujúcim zmyslom pre výber dievčat, ktorý ich s presnosťou odstreľovača odhaľoval ako aj nervovo zrútený priateľ Leigh výborne doplnili dobre rozbehnutý rodinný príbeh. Už dlho som sa tak nepobavil, takže zaslúžených 70 %, čakám na týždeň bez záväzkov. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (8)

  • Režisérská dvojice bratrů Farellyových často do svých filmů zahrnuje sportovní hvězdy. Otce Maggie si ve filmu zahrál Dwight Evans, dlouholetý baseballový hráč Boston Red Sox. (orkadimenza)

Reklama

Reklama