Reklama

Reklama

Najlepší kamaráti Rick a Fred (Owen Wilson a Jason Sudeikis) sú obaja ženatí už pekných pár rokov. Keď začnú doma prejavovať známky nespokojnosti, rozhodnú sa ich ženy (Jenna Fischer a Christina Applegate) pre odvážny krok k záchrane ich manželstiev: udelia manželom "týždeň bez záväzkov" – teda týždeň úplnej slobody, kedy si môžu robiť čokoľvek budú chcieť. Bez otázok. Najprv sa to zdá ako splnený sen, ale Rick a Fred čoskoro zistia, že ich očakávania od života „singles“ sú úplne mimo realitu. (TV Markíza)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (370)

lioncel 

všetky recenzie používateľa

Jako už v poslední době po několikáté, je zde mistrovsky a velmi nenápadně v komedii (protože se to tak o dost lépe snese) hlavní motto filmu (dost citlivé) odkoukáno z normálního života : .. zatímco neuspokojení muži většinou jen doma remcají a mezi sebou pak jen tak kecají a planě vyhrožují .. proradný ženský plemeno mlčí, nic neřekne a potom rovnou koná (čti : spustí se) .. zde to názorně předvádí Grace (i když musím uznat, že tady má tedy za životního partnera opravdu super trotla .. myslím, že až dost přehnaného) …… ach jo, já (jsem něco jako Rick) vždy ve svém životě snil a toužil po něčem takovým krásným, pohledným, milým a hodným, jako je zde Maggie .. a přitom si samozřejmě vzal podobnou blbku, jako je zde Grace .. no jo, škoda, že jsem tě nepotkal Maggie (pro nás .. pro oba) … ()

cukorek 

všetky recenzie používateľa

Konečne sa našiel niekto v tom našom vesmíre, kto konkurenčne vystúpil a porazil obrovskú kopu filmov o tom aké majú ženy problémy s manželmi, aké sú z toho vyšťavené, nepochopené a nešťastné po pár rokoch manželstva. Veľa momentov v tomto filme mi pripomenulo moju realitu, takže viem ako sa manželky snažia riadiť a plánovať činnosti svojho manžela, ktorému neostáva nič iné len si vytvoriť hrošiu kožu, aby odolal všetkým nápadom a náletom svojej "domácej stíhačky". Zapojenie starého rockera s fascinujúcim zmyslom pre výber dievčat, ktorý ich s presnosťou odstreľovača odhaľoval ako aj nervovo zrútený priateľ Leigh výborne doplnili dobre rozbehnutý rodinný príbeh. Už dlho som sa tak nepobavil, takže zaslúžených 70 %, čakám na týždeň bez záväzkov. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všetky recenzie používateľa

Strašná pi..vina. Přestárný Owen Wilson s ještě slizštějším Jasonem Sudeikisem. K tomu dvě ani né moc pěkné herečky jako jejich manželky. Příběh? - Tam nějaký byl? Takže nic. Humorné tam taky nic nebylo. Leda tak ve snu. A proboha, co v takové blbosti dělal Tyler Hoechlin to nechápu, tomu víc sluší být pohledným vlkodlakem, kterému slovo úsměv nic neříká. ()

TeeAge

všetky recenzie používateľa

|| Scenár: Bobby & Peter Farrelly, Pete Jones, Kevin Barnett / Pete Jones | Produkcia: Charles B Wessler, Bradley Thomas, Benjamin Waisbren, Bobby & Peter Farrelly, J.B. Rogers, Mark Charpentier | Distribúcia: New Line Cinema Warner Bros. | Štúdio: Virtual Studios | Rozpočet: 36 miliónov $ | Tržby: 60,992,910 $ || ()

Slartibarkfast 

všetky recenzie používateľa

Nudná a nevýrazná "komedie", ze které je snad jediná opravdu zábavná scéna až v samém závěru v titulcích. Jinak je to o bandě přestárlých ženatých "Don Chujánů", kteří se zoufale snaží dokázat, že jsou stále býjčci a ne seschlé švestky. Dokonce se svolením svých poloviček dostávají takzvanou týdenní propustku bez závazků. Deset minut po skončení filmu si marně snažím vzpomenout, co tam vlastně bylo a vybavují se mi jen výstavní ňadra jedné z hereček. Jinak nic. A přesně o tom to je. O ničem. Scénáristé zřejmě zamýšleli stvořit nadupanou vtipnou pohádku pro dospělé, ale příliš škrtili plyn a navíc zapomněli zataženou ruční brzdu morálních hodnot, která ze slibného námětu udělala rozbředlou sračku plnou protáhlých xichtů a trapných hlášek. 35% ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (8)

  • Do role Paige byla obsazena Amanda Bynes. Kvůli vytíženosti ale musela účast zrušit a byla nahrazena Alexandrou Daddariovou. (oje)
  • Režisérská dvojice bratrů Farellyových často do svých filmů zahrnuje sportovní hvězdy. Otce Maggie si ve filmu zahrál Dwight Evans, dlouholetý baseballový hráč Boston Red Sox. (orkadimenza)
  • Téma z bežného partnerského života je inšpirovaná príbehom Peta Jonesa. (ash99)

Reklama

Reklama