Reklama

Reklama

Najlepší kamaráti Rick a Fred (Owen Wilson a Jason Sudeikis) sú obaja ženatí už pekných pár rokov. Keď začnú doma prejavovať známky nespokojnosti, rozhodnú sa ich ženy (Jenna Fischer a Christina Applegate) pre odvážny krok k záchrane ich manželstiev: udelia manželom "týždeň bez záväzkov" – teda týždeň úplnej slobody, kedy si môžu robiť čokoľvek budú chcieť. Bez otázok. Najprv sa to zdá ako splnený sen, ale Rick a Fred čoskoro zistia, že ich očakávania od života „singles“ sú úplne mimo realitu. (TV Markíza)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (370)

honajz 

všetky recenzie používateľa

Začátek vypadal jako docela realisticky pojatá komedie o problémech středního věku a unavených manželství. Ale pak se to zvrhlo, kdy chlapům fakt šlo jen o to zasunout, a nakonec zahnuly jejich manželky (jak originální!). Popravdě si myslím, že většina chlapů by možná ani tak nemyslela na sex, nebo ne především, protože by jim ženské lezly na nervy, a šli by na fotbal, do hor, do hospody, prostě užít si tu chvíli klidu. Chvíli klidu bez ženských, bez dětí, nikdo nic nechce, neotravuje. Nevím, tohle mi přišlo svým myšlením mimo realitu, poněkud zvrácené á la Vejdělek a jeho Ženy v pokušení a Muži v naději, a vlastně mi to nic nedalo, nepobavilo a ani k zamyšlení zde nic není. Ale jsem rád, že jsem po čase viděl Christinu Applegate. ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Jste muž? Je vám kolem čtyřicítky? Máte jednu či více manželek? Jste ženatý asi polovinu života? A byly by nějaké děti? Pak si můžete s úlevou vydechnout, že nejste sami, kdo žije život vzdálený od svých mladicky bujarých představ a v poklidu se můžete bavit na úkor těch, kteří činí marný pokus o návrat do bezstarostného stavu. Pokud však výše uvedené podmínky nesplňujete, tak snímek vynechte a pobavte se až dorostete do milované krize středního věku. ()

Reklama

Parlay 

všetky recenzie používateľa

Překvapivě povedená komediální oddychovka, kterou je třeba ocenit už jenom pro minimální výskyt trapných a nevkusných momentů, což lze v případě bratří Farellyových bez nadsázky označit za husarský a chvályhodný kousek. Po většinu stopáže se hláškuje jedna radost a všemožné chlapácké patálie mají vtip a šmrnc (golfový vozík by rozesmál i Šíleně smutnou princeznu). Jen se nemohu zbavit dojmu, že Owen Wilson se při natáčení zřejmě necítil zcela ve své kůži, a to už jenom z toho důvodu, že tu údernější polovinu ústředního dua zcela bez diskusí představuje Jason Sudeikis. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Reziser Bobby Farrelly /Blby a Blbejsi/ natocil - samozrejme spolu s dalsimi 2 rezisermi - len priemernu komediu, ktoru taha najma Owen Wilson /Armageddon, No Escape/. Uvod pekne navnadi, akurat stred je nevyvazeny. Celkovo len podpriemer, ale ako vacsina komedii, aj tato je nevyvazena /obcas sa da zasmiat, ale casto praveze nie/. 31 % ()

MMR 

všetky recenzie používateľa

Ó Petere Farrelly, ó Bobby Farrelly, jak to vy dva jenom děláte? Díky Vám jsem si poprskal klávesnici, jak jste na mě vybafli ty své vtípky. Každá vaše komedie je úžasná, a tahle je další v pořadí. Tento specifický druh humoru je pro mě ušitý jako na míru. Pro mě sranda na druhou, ne-li na třetí :-) ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (8)

  • Do role Paige byla obsazena Amanda Bynes. Kvůli vytíženosti ale musela účast zrušit a byla nahrazena Alexandrou Daddariovou. (oje)
  • Režisérská dvojice bratrů Farellyových často do svých filmů zahrnuje sportovní hvězdy. Otce Maggie si ve filmu zahrál Dwight Evans, dlouholetý baseballový hráč Boston Red Sox. (orkadimenza)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené