Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pôvodná televízna hra zo súčasnosti o mladom hrdinovi Martinovi, ktorý po dvoch rokoch štúdia na Elektrotechnickej fakulte zistí, že na štúdium nestačí, a preto nastupuje ako robotník do fabriky, kde sa vyučil. Naráža však pri tom na odpor rodičov, ktorí túžili mať z neho inžiniera. (PatoP)

Recenzie (4)

jan72 

všetky recenzie používateľa

Pozeral som pozorne, ale Adamčík tam nehral. Súhlasím s tým, čo napísal anderson. Sympatická je hlavná dvojica Martin (Ďurdiak) a Lucia (21 ročná Kulíšková - pre ňu tá jedna hviezda). ()

anderson 

všetky recenzie používateľa

Tunajší amatérsky obsah je absolútne zavádzajúci a nepresný. Ďurdiak ani omylom nezistí, že na štúdium nestačí - keďže je elektrotechnický génius. Ako mladý rebel s príčinou (na VŠ ho dotlačili rodičia) sa rozhodne vrátiť do podniku v ktorom sa vyučil, aby bol užitočný pracujúcemu ľudu a venuje sa práci na zlepšováku (nejaký podivuhodný prístroj, ktorého účel táto inscenácia neozrejmí). Jeho menej nadaní kamoši samozrejme "pindajú", že im zbytočne zaberal miesto na škole, ktorú si mohol s podporou strany a vlády spraviť niektorý z nich. Úplne bizarná je ale ústredná zápletka tejto inscenácie, ktorá pojednáva o Ďurdiakovej bývalej frajerke (sexica Tatiana Kulíšková), ktorá si počas jeho štúdia narazila ženatého "asáka", ten ju prirodzene "nabúchal", ale budúcnosť s ňou - ako inak - neplánuje. Dramatické linky sú rozohraté vo všetkých úrovniach, ale ak čakáte uzavretie aspoň jednej z nich, tak vás sklamem. Inscenácia asi po hodine skončí do stratena a vy budete len neveriacky "zírat vo co jako go". :-) (15.12.2014) ()

vitekpe 

všetky recenzie používateľa

Slusne obsazena slovenska tv hra, pojednavajici o a/ studentovi, ktery uz nechce studovat a za b/ o holce, ktera je tehotna a nechce se vdavat. Myslim, ze herci se u toho dobre bavili. Jako socialisticky relikt dokonale, a me to vlastne docela bavilo... :) ()

Hombre8 

všetky recenzie používateľa

Anderson to napsal docela přesně. Scénář kulhá na obě nohy. Bohužel ani po stránce herecké nijak neoslnilo. Naondulovanej Durdiak, anorektická Kulíšková a její bratr, který snad musel srát úplně každého... ()

Reklama

Reklama