Reklama

Reklama

I'll Kill You... I'll Bury You... I'll Spit on Your Grave Too!

  • USA I Spit on Your Grave Too!
USA, 2000, 80 min

Obsahy(1)

Kvintet mladých lidí míří do bývalého "výzkumného zařízení" v zemi. Po cestě se zastaví na čerpací stanici, kde se doslechnou o nevyřešených vraždách v oblasti výzkumného zařízení před 25 lety, ale přesto pokračují dál v cestě. Krátce poté, co dorazí na místo, je ovšem skutečně začne něco nebo někdo pronásledovat a zabíjet. (Mythago)

(viac)

Recenzie (3)

Kusko.t2 

všetky recenzie používateľa

Síce na prvý pohľad by sa z názvu mohlo zdať, že tu máme ďalší rip-off známej klasiky Meira Zarchiho I SPIT ON YOUR GRAVE (Day of the Woman, 1978), nie je tomu ale tak. Nakoľko sa film ani po technickej a kvalitatívnej stránke moc nevydaril, jeho predaj a cestu k potencionálnemu divákovi musela zabezpečiť distribúcia. Vhodne zvolený názov, na ktorý počuje hororový fanúšik už roky a pekný VHS cover zabalili tento trash Thomasa R. Koba do lákavého pozlátka. Po rozbalení z neho ale vypadne podpriemerný slasher so slušnou porciou nahoty. O tú sa postarajú študentky zo skupiny piatich bádačov, ktorí sa po rokoch nečinnosti snažia rozbehnúť výskumné centrum kdesi v zabudnutej diere Ameriky. Lokalita známa sériou nevyjasnených vrážd z minulosti si žiada nové obete. Bodycount narastá. ()

Reklama

Dellamorte odpad!

všetky recenzie používateľa

Úvodná B&W párminútovka dávala nádej na zámer a potom sa to skrpčilo do neuveriteľne a masakrálne ohyzdného kosačkového outra, ktorý si poctivý divák užije, až sa v nemom úžase uvidí chrbtom. Nechápeš a práve v tom je kúzlo tohto snímku.I'll Spit on Your...tu-tu. ()

Zaujímavosti (3)

  • Prevažnú časť hereckej posádky tvorili ľudia, ktorí s herectvom nemali žiadne skúsenosti. (Kusko.t2)
  • Film sa nakrúcal ešte v roku 1989, a to prevažne cez víkendy, pretože všetci „herci“ chodili počas týždňa do iného zamestnania. (Kusko.t2)
  • Film údajne vyšiel v obmedzenej VHS distribúcii v deväťdesiatych rokoch pod názvom "Survival 101: The Movie". (Kusko.t2)

Reklama

Reklama