Reklama

Reklama

VOD (1)

Drž se pro lásku. Připravte se na smích a slzy. Marley Corbett (Kate Hudson) je mladá, krásná, divoká a zábavná slečna, má ale strach si pouštět lásku blízko k tělu. Ačkoli je zvyklá brát všechny nesnáze s humorem, návštěva lékaře (Gael Garcia Bernal), její život zásadně změní. Oba jsou vtažení do dobrodružství vzájemného poznání, které jim pomůže odkrýt věci které nepovažovali za možné. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (6)

Trailer

Recenzie (131)

U_S_O 

všetky recenzie používateľa

Podobné filmy ma dokážu zaujať, osloviť a niekedy aj rozplakať. Ale pri A Little Bit of Heaven som sa akurát pár krát zasmial a možno pri konci som bol trochu dojatý. Inak to bol celkom priemerný film, ktorý nenadchol ale ani nesklamal. Za zmienku stojí ešte celkom slušný soundtrack. (60%) You're dying, but I'm gonna give you three wishes. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Mne sa to páčilo! Pekne vyrozprávaný životný príbeh plný humoru, lásky ale aj poriadnej drámy. Ako už som v pár prípadoch spomínal život nie je jednostranný a človek je tvor, ktorý má voľbu. Iba na nás je ako a s kým strávime čas, ktorý nám bol daný a presne o tomto je aj tento film. Ja osobne nemám moc rád Kate Hudson ale čuduj sa svete tu mi veľmi nevadila. jediná vec ktorá mierne ničí dokonalé hodnotenie je fakt, že na podobnú tému a tematiku bolo natočených množstvo filmov a tento aj keď je kvalitný nepatrí medzi top a aj preto "iba" 72%. ()

Reklama

Pavlínka9 

všetky recenzie používateľa

Pozitivní přístup k životu až do jeho konce. Tímto způsobem řeší svůj osud i hlavní hrdinkka tohoto filmu, což je pro něj u mě právě to veliké plus, za které má 4*. Není to kvůli tomu přeplácaná americká blbost, ale ztvárnění pohledu na život, když víme, že už končí. Gael García Bernal na mě působil ale až moc strnule a mezi danou dvojicí to nejiskřilo tak, jak mělo :) Ale ve chvíli, kdy se na scéně objeví Treat Williams a Kathy Bates, na takovouhle maličkost zapomenete ;) ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

TV JOJ vidí zrejme nejakú paralelu medzi umieraním na rakovinu a ukrižovaním a zmŕtvychvstaním Krista, tak nám na veľkú noc naservírovala hneď dva srdcerývne príbehy s rakom. Aj v druhom prípade to malo na mňa presne opačný efekt. Oceňujem, že Kate tu vystupuje celkom sebareflexívne takmer po celý čas bez makeupu a občas jej aj niekto povie, že vyzerá zle. Lenže ak nezaberá chemoterapia, tak nefunguje ani chémia medzi ňou a Gaelom. Títo dvaja herci proste k sebe nepasujú a okrem toho majú na viac, ako na sladkoboľný gýč. Určite film nie je žiadna katastrofa, ale opäť tu nemáme nič nové. Podotýkam, že som veľký fanúšik 50/50, ktorý ukazuje, že ak sa chce, tak proste ide všetko. ()

suzanne1997 

všetky recenzie používateľa

Já nemůžu dát víc hvězdiček, už jenom proto, že umře, tenhle film se mi líbil, ale myslím si že by měl potěšit šťastným koncem. Podle mě by se měla vyléčit, i když vím, že v normálním životě to tak není, jinak se mi film líbil. Já bych mu jinak nic moc nevytkla, byl hodně dobrý, ale co, každý jednou umře a je jedno, jestli dříve nebo později. Lidem, kteří nemají rádi špatný konec, tak těm ji v žádném případě nedoporučuji. ()

Galéria (65)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama